Pure Air Climatronic háromzónás légkondicionáló berendezés

 

A második üléssor utasai a középső kartámasz hátsó felén rendelkezésre álló kezelőelemek segítségével önállóan és egyszerűen szabályozhatják a hátsó klímát, miközben a vezető különböző klímaprofilok közül választhat. Ezek a Pure Air Climatronic légkondicionáló berendezés intelligens elektronikus szabályozását változtatják, ha például kisgyerek is utazik az autóban, a "Lágy" beállítás segíthet megóvni a huzattól.

A külső levegő korántsem minden alkotóeleme kívánatos az autóban, a Pure Air Climatronic ezért az allergén anyagok aktív szenes betéttel ellátott szűrőjével, illetve légminőség-érzékelővel is rendelkezik. Praktikus megoldás, hogy a légkondicionáló berendezéssel a kesztyűtartó is hűthető, kellemesen frissen tartva az úti

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés