Ilyen kényelmes is lehet a navigáció

Navigációs rendszerek

A már alapkivitelben a Car-Net App-Connect rendszerével kiegészített Discover Pro navigációs berendezés 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú, üvegfelületű színes TFT-érintőképernyőjével, közelítésérzékelésével és innovatív gesztusvezérlésével teljes mértékben intuitív módon kezelhető, így menüpontok egész sora vezérelhető egyszerű vízszintes kézmozdulatokkal. A 10 GB kapacitású, szabadon felhasználható memóriát is kínáló rendszer emellett telepített európai térképanyagot, nyolc hangszórót, FM-rádióvételt és DVD-meghajtót is kínál, amellyel MP3-, AAC- és WMA-formátumú zenei anyagok is lejátszhatók. Az infotainment-élményt két SD-kártyanyílás, egy AUX-IN bemenet és két USB-aljzat, valamint Bluetooth-telefoncsatlakozás teszi teljessé.

A navigációs rendszerek "zászlóshajója" az extrafelszerelésként rendelhető Discover Premium, amely 38 centiméter (14,9 col) képátlójú képernyőjével az Innovision Cockpit technikájának része, mégpedig az ívelt és a vezető felé forduló üvegfelületbe integrálva. Utóbbi a sebességmérőtől egészen a középkonzolig húzódik. A kapcsolók nélküli rendszer kényelmesen, az okostelefonokról jól ismert módon hang- és gesztusvezérléssel vagy érintéssel kezelhető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata