Mindig a helyzet magaslatán.

Mindig online

Nincs már szükség mobiltelefonjára az autóbeli interneteléréshez, a Touareg ugyanis beépített SIM-kártyával teszi még egyszerűbbé az online szolgáltatások és az internetes rádió használatát.

A Connected Radio funkcióval például akkor is tovább hallgathatja a kívánt rádióadót, ha már elhagyta vételkörzetét, mivel ez a "hibridrádió" funkció önállóan és zavartalanul válthat át a földi rádióvételről internet-adatfolyamra (streaming).

A folyamatos internetkapcsolatnak ("Always On") köszönhetően online érkezhetnek a legfrissebb közlekedési információk. Ezen előrejelzések alapján a pillanatnyi forgalomterhelésnek megfelelően útvonaljavaslatok is rendelkezésére állhatnak, hogy Ön gyorsabban és meglepetésektől mentesen érhesse el úticélját.

További előny, hogy a szoftver mindig a legfrissebb, mivel a térképek és eszközök frissítései online zajlanak, így Önnek nem szükséges felkeresnie a műhelyt vagy manuálisan elvégeznie a frissítéseket.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata