Mert senki sem szereti, ha elvakítják.

IQ. Light

Feltűnő: a Touareg opcionálisan rendelhető Intelligens világítás (IQ. Light)- LED-Mátrix fényszórói kifejező dizájnjukkal valósággal vonzzák a tekintetet. Alapfunkcióikon - tompított és távolsági fény - túl a fénykibocsátó (LED) egyes szegmensei a mátrix-technika révén igény szerint kapcsolhatók be és ki, a pillanatnyi menethelyzeteknek megfelelően számtalan különböző fényeloszlást téve lehetővé.

A szemből érkező és az elöl haladó járműveket fedélzeti kamera érzékeli a távolsági fényszóró használata közben. Az egyes LED-szegmensek külön-külön szabályozhatók, így Ön anélkül haladhat akár folyamatosan bekapcsolt távolsági fénnyel, hogy vakítaná a közlekedés többi résztvevőjét. Amint például közlekedési táblához közelít, a rendszer a megfelelő szegmens fényerejének mérséklésével előzi meg a tábláról visszaverődő fény önvakító hatását.

Közlekedjen éppen lakott területen kívül vagy városban, előzzön éjszakai országúton vagy autózzon rossz időjárási viszonyok közepette autópályán, az Intelligens világítás (IQ. Light) - LED Matrix fényszórók szegmensei alkotta fénysugár szélessége, alakja és intenzitása egyaránt mindenkor a pillanatnyi menethelyzethez alkalmazkodik. A mátrix-technika az út sokkal kedvezőbb megvilágítását teszi lehetővé, fokozott biztonságot és pihentető vezetést kínálva - vakítás és zavaró fényvisszaverődések nélkül.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata