Markáns és dinamikus megjelenés.

Az R-Line felszereltségi szint

A Touareg R-Line különleges felszerelések egész sorával hangsúlyozza sportosságát, amellyel bizonyosan mély benyomást kelt.

Az R-Line jellegzetes C-alakzatával kialakított, egyéni stílusú első lökhárítójával és a hűtőrácson megjelenő R-Line logójával e modell bizonyosan kitűnik a tömegből. Emellett ugyancsak R-Line dizájn szerinti, a karosszéria színére fényezett ajtóburkolatai és kerékjárati szegélyei, valamint fényes fekete hátsó diffúzoreleme és krómozott kipufogó-végcsövei gondoskodnak a Touareg R-Line erőteljes fellépéséről.

Fűthető, bőrbevonatú és R-Line logóval díszített multifunkciós kormánykerekével, illetve Silver Wave alumínium dekorbetétjeivel a Touareg R-Line utastere nem csupán az első pillantásra, hanem az első érintésre is meggyőző. Az R-Line logóval díszített első küszöblécek az extrafelszerelésként rendelhető hangulatvilágítás csomag részeként megvilágítást is kapnak, s a progresszív stílust nemesacél pedálok és lábtámasz teszik teljessé.

Az extrafelszerelésként rendelhető, kéttónusú Savona bőrrel borított és Carbon Style hasított bőrbetétekkel díszített komfortülések még dinamikusabb összhatásról gondoskodnak. A kristályszürke kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült Vienna bőrkárpitozás valóban vonzza a tekintetet, s mindkét ülésváltozat esetében R-Line logó tűnik fel az első üléstámlákon. Ugyancsak mindkét ülésopciót fekete tetőkárpit és kristályszürke kontrasztárnyalatú díszvarrások egészítik ki. Utóbbiak az R-Line stílusához illő, sportos hangulattal ruházzák fel a műszeregységet, a multifunkciós kormánykereket, a középső kartámaszt és a sebességváltókart.

Az Elegance és az Atmosphere felszereltségi szintekhez extrafelszerelésként rendelhető R-Line külső optikai csomag különleges R-Line elemeivel a Touareg erőteljes és igényes karakterét hangsúlyozza, tökéletes megoldásként mindazok számára, akik kimondottan dinamikus hatásra törekednek.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata