Mobiltelefonos alkalmazások is rendelkezésre állnak a Touareg számára.

App-Connect és Media Control

Ma már szinte mindenre található mobiltelefonos alkalmazás. Számos a Touareg rendszeréről is igénybe vehető, az App-Connect ugyanis az Android Auto™, Apple CarPlay™ és a MirrorLink® technikáival az autó infotainment-rendszerére csatlakoztathatja az okostelefont. Ekkor mobilkészülék bizonyos alkalmazásai a Touareg érintőképernyőjéről is vezérelhetők. Mind több alkalmazás kínál a járműadatok felhasználásával izgalmas funkciókat, a My Guide például az időjárás és a pontos idő figyelembevételével ajánlhat érdekes úti célokat a közelben, míg a My Rules segítségével automatikus SMS-üzenet küldhető haza, amint Ön megérkezett úticéljához.

Az Android és iOS operációs rendszerekhez kifejlesztett Volkswagen Media Control az utasokat is bevonja a kezelésbe, akik okostelefonjukról vagy táblagépükről a távirányítással szintén részt vehetnek az infotainment-rendszer vezérlésében, kényelmesen választva például zenei programot, vagy emelve át navigációs célokat a címjegyzékből - akár a hátsó ülésről is.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Belül tudományos. Kívül fantasztikus. Touareg

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata