Rádió- és navigációs rendszer

 

Készen áll a kívánságműsorra? Két rádió és ugyancsak két navigációs rendszer szerepel a palettán részben a szériafelszereltség elemeként, részben pedig extraként. Elsősorban hangszóróik számában, kijelzőjükben és csatlakoztatási lehetőségeikben térnek el egymástól.

A Composition Colour rádió 12,7 centiméter képátlójú, színes érintőképernyőről vezérelhető, emellett SD-kártyát olvas, FM rádióvételt kínál, a külső audio-források számára AUX-IN csatlakozóval is rendelkezik, de CD-lejátszót is tartalmaz. Összesen nyolc hangszórója minden üléshelyen igényes hangzásélményről gondoskodik.

Az extraként rendelhető Composition Media (a Highline felszereltségi szinten széria) rádió szintén nyolc hangszóróval működik. A fent említett modell összes csatlakoztatási lehetőségén túl a mobiltelefonok számára Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik. Kezelése különösen kényelmes, mivel színes érintőképernyőjének képátlója 20,3 centiméter. Az extraként rendelhető Discover Media navigációs rendszer szintén 20,3 centiméter átlójú, színes érintőképernyővel rendelkezik. A további jellemzők között például nyolc hangszóró, FM rádióvétel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, két SD-kártyanyílás, AUX-IN és USB csatlakozó, valamint Bluetooth mobiltelefon-előkészítés is említhető.

Ha pedig még többre vágyna: a Discover Pro navigációs rendszer a különösen igényesek infotainment-berendezése, 20,3 centiméter átlójú képernyővel, jól áttekinthető, háromdimenziós térkép megjelenítéssel és beépített flash-tárolóval. A helység- és utcanév hangvezérlésen keresztüli megadását követően a rendszer igény szerint az útvonalszámítást is elvégzi. A Bluetooth-technikával a kihangosított telefonálás is kényelmesebbé válik.

 

Letöltések és frissítések a Volkswagen rádió- és navigációs rendszerei számára

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés