Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Rádió és navigáció.

Készen áll a kívánságműsorra? Két rádió és ugyancsak két navigációs rendszer szerepel a palettán részben a szériafelszereltség elemeként, részben pedig extraként. Elsősorban hangszóróik számában, kijelzőjükben és csatlakoztatási lehetőségeikben térnek el egymástól.

A Composition Colour rádió 16,5 centiméter képátlójú, színes érintőképernyőről vezérelhető. FM rádióvételt kínál, a külső audio-források számára 2 USB "C" típusú csatlakozóval rendelkezik, MP3 és WMA formátumú zene lejátszására is képes. Összesen nyolc hangszórója minden üléshelyen igényes hangzásélményről gondoskodik, valamint szériában a telefonelőkészítés "Bluetooth" is a kedvére lesz.

Az extraként rendelhető Composition Media (a Highline felszereltségi szinten széria) rádió szintén nyolc hangszóróval működik. A fent említett modell összes csatlakoztatási lehetőségén túl a mobiltelefonok számára Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik. Kezelése különösen kényelmes, mivel színes érintőképernyőjének képátlója 20,3 centiméter. Az extraként rendelhető Discover Media navigációs rendszer szintén 20,3 centiméter átlójú, színes érintőképernyővel rendelkezik. A további jellemzők között például nyolc hangszóró, FM rádióvétel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, két SD-kártyanyílás, AUX-IN és USB csatlakozó, valamint Bluetooth mobiltelefon-előkészítés is említhető.

Ha pedig még többre vágyna: a Discover Pro navigációs rendszer a különösen igényesek infotainment-berendezése, 23,4 centiméter átlójú képernyővel, jól áttekinthető, háromdimenziós térkép megjelenítéssel és beépített flash-tárolóval. A helység- és utcanév hangvezérlésen keresztüli megadását követően a rendszer igény szerint az útvonalszámítást is elvégzi. A Bluetooth-technikával a kihangosított telefonálás is kényelmesebbé válik.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Off-road, de nem off-line Tiguan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata