Ne keljen többet útra internet nélkül!

Car-Net Guide & Inform.

A Car-Net a Volkswagen az autóban elérhető online szolgáltatásainak elnevezése. A Car-Net mögött gyakorlati és egyéb szolgáltatások, valamint hasznos alkalmazások állnak. A "Guide & Inform"¹ szolgáltatáscsomag a "Discover Media" infotainment rendszerrel együtt áll az Ön rendelkezésére. Az internetes kapcsolat segítségével a legfrissebb adatokhoz férhet hozzá. Ha pl. valahol forgalmi dugó alakul ki vagy szűnik meg, arról Ön valós időben online tájékozódhat. Ami szintén az Ön kényelmét szolgálja: az útvonalat a rendszer ennek megfelelően automatikusan módosítja.

Keressen a Car-Net segítségével pihenőhelyeket, vagy fedezzen fel vonzó éttermeket a POI-k online keresése segítségével. Ha más különleges célok érdeklik, azokat is gyorsan megtalálhatja. Hotel, benzinkút vagy egy újonnan megnyílt mozi: az Interneten folyamatosan frissülő adatok számtalan izgalmas és hasznos felfedezésre adnak lehetőséget. 

További információk a Car-Net szolgáltatásokról

A mobil online-szolgáltatások (Car-Net) csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekkel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WLAN-hotspotként is működhet. Alternatívaként az extrafelszerelésként kínált Business telefoncsatlakozással egy a távoli SIM-elérési profillal (remote SIM Access Profile; rSAP) kompatibilis mobilkészülék vagy telefon- és adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt feltétlen átalánydíjas szerződést javasolt választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/car-net oldalon. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A Car-Net Guide & Inform rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/Car-Net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Off-road, de nem off-line Tiguan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata