Area View

 

Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszerrel - a kamerák látószögén belül - mindenkor kiválóan áttekintheti a helyzetet. A négy kamera az infotainment-rendszer képernyőjén különösen hasznos képpel szolgál, így Ön például olyan keresztutcákba is betekinthet, amelyek a vezetőülésből csupán nehezen lennének beláthatóak, de hajszálpontosan manőverezhet az utánfutó vonófejével, s tolatás közben is időben kerülheti ki a feltűnő akadályokat. Különösen kényelmes az Area View használata, ha szűk helyen kell manőverezni, mivel járműve minden oldalát jól áttekintheti.

A négy kamera képének egyesítésével hasznos madártávlati nézet állítható elő, amely - a kamerák látószögén belül - mindenkor pontosan mutatja, mi történik az autó körül. Ez különösen nehéz terepen jelent nagy előnyt a tájékozódásban.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés