Active Info Display

 

Az Active Info Display (a Highline felszereltségi szinten széria) révén nagyfelbontású, 31 centiméter (12,3 col) képátlójú, színes TFT képernyőn élvezheti a kombinált műszeregység előnyeit.

A különböző adatprofilok segítségével a kombinált műszeregység hagyományos tartalmán - sebesség- és fordulatszámmérő, kilométer-számláló - túl megjeleníthető információk igény szerinti témakörökre összpontosíthatnak. A kívánt adatprofil a Tiguan multifunkciós kormánykerekéről gyorsan és egyszerűen válaszható ki.

E megoldással igény szerint tekintheti meg például a részletes menetparamétereket, vagy éppen a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését.

Átgondolt kijelző-koncepció segíti az áttekinthető és rugalmas megjelenítést, mégpedig a rendelkezésre álló felület mindenkor optimális kihasználása mellett. A műszerek központi felületére igény szerint további adatok hívhatók le.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés