Csak azon információkat nézze, amelyeket valóban látni kíván.

Active Info Display.

Az Active Info Display (a Highline felszereltségi szinten széria) révén nagyfelbontású, 31 centiméter (12,3 col) képátlójú, színes TFT képernyőn élvezheti a kombinált műszeregység előnyeit.

A különböző adatprofilok segítségével a kombinált műszeregység hagyományos tartalmán - sebesség- és fordulatszámmérő, kilométer-számláló - túl megjeleníthető információk igény szerinti témakörökre összpontosíthatnak. A kívánt adatprofil a Tiguan multifunkciós kormánykerekéről gyorsan és egyszerűen válaszható ki.

E megoldással igény szerint tekintheti meg például a részletes menetparamétereket, vagy éppen a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését.

Átgondolt kijelző-koncepció segíti az áttekinthető és rugalmas megjelenítést, mégpedig a rendelkezésre álló felület mindenkor optimális kihasználása mellett. A műszerek központi felületére igény szerint további adatok hívhatók le.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Off-road, de nem off-line Tiguan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata