Bőséges tér, hogy otthon érezze magát!

Utastér-dizájn.

Engedje, hogy elvarázsolják az új Tiguan Allspace belső értékei! Dizájnkoncepcióját áttekinthetőség és letisztult formák, a mindennapos használat során pedig magas fokú sokoldalúság jellemzi. A bőséges térkínálat nem csupán kellemes lábtérről gondoskodik a második üléssorban, hanem kívánságra a Tiguan Allspace egy további, harmadik üléssorral is felszerelhető (legfeljebb 1,60 méter testmagasságig). Ezzel akár hét személy is élvezheti a beltér előnyeit.

A Highline felszereltségi szinttől integrált hangulatvilágítás biztosít kellemesen tompított fényviszonyokat az utastérben, s nyitott ajtók mellett intenzívebb fénnyel könnyíti a tájékozódást az utastérben. Inkább napfényre vágyik? A kívánságra rendelhető panoráma billenő-/tolótető elsőosztályú kitekintést kínál az égbolt felé. A tető két nagy üvegelemből áll, amelyek közül az első elektromosan felbillenthető, illetve elhúzható.

Az új Tiguan Allspace mindhárom felszereltségi változata már alapkivitelében vonzó dekorbetétekkel és üléskárpitokkal készül. A Trendline esetében Rhombus, míg a Comfortline belterében Lasano szövetkárpitokon foglalhat helyet, a Highline pedig ArtVelours mintájú mikroszálas ülésbevonattal várja. A Comfortline szinttől extrafelszerelésként Vienna bőrkárpitozás is rendelhető.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Az új Tiguan Allspace