Bőséges tér, hogy otthon érezze magát!

Utastér-dizájn.

Engedje, hogy elvarázsolják az új Tiguan Allspace belső értékei! Dizájnkoncepcióját áttekinthetőség és letisztult formák, a mindennapos használat során pedig magas fokú sokoldalúság jellemzi. A bőséges térkínálat nem csupán kellemes lábtérről gondoskodik a második üléssorban, hanem kívánságra a Tiguan Allspace egy további, harmadik üléssorral is felszerelhető (legfeljebb 1,60 méter testmagasságig). Ezzel akár hét személy is élvezheti a beltér előnyeit.

A Highline felszereltségi szinttől integrált hangulatvilágítás biztosít kellemesen tompított fényviszonyokat az utastérben, s nyitott ajtók mellett intenzívebb fénnyel könnyíti a tájékozódást az utastérben. Inkább napfényre vágyik? A kívánságra rendelhető panoráma billenő-/tolótető elsőosztályú kitekintést kínál az égbolt felé. A tető két nagy üvegelemből áll, amelyek közül az első elektromosan felbillenthető, illetve elhúzható.

Az új Tiguan Allspace mindhárom felszereltségi változata már alapkivitelében vonzó dekorbetétekkel és üléskárpitokkal készül. A Trendline esetében Rhombus, míg a Comfortline belterében Lasano szövetkárpitokon foglalhat helyet, a Highline pedig ArtVelours mintájú mikroszálas ülésbevonattal várja. A Comfortline szinttől extrafelszerelésként Vienna bőrkárpitozás is rendelhető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata