Bőséges tér, hogy otthon érezze magát!

Utastér-dizájn

Engedje, hogy elvarázsolják az új Tiguan Allspace belső értékei! Dizájnkoncepcióját áttekinthetőség és letisztult formák, a mindennapos használat során pedig magas fokú sokoldalúság jellemzi. A bőséges térkínálat nem csupán kellemes lábtérről gondoskodik a második üléssorban, hanem kívánságra a Tiguan Allspace egy további, harmadik üléssorral is felszerelhető (legfeljebb 1,60 méter testmagasságig). Ezzel akár hét személy is élvezheti a beltér előnyeit.

A Highline felszereltségi szinttől integrált hangulatvilágítás biztosít kellemesen tompított fényviszonyokat az utastérben, s nyitott ajtók mellett intenzívebb fénnyel könnyíti a tájékozódást az utastérben. Inkább napfényre vágyik? A kívánságra rendelhető panoráma billenő-/tolótető elsőosztályú kitekintést kínál az égbolt felé. A tető két nagy üvegelemből áll, amelyek közül az első elektromosan felbillenthető, illetve elhúzható.

Az új Tiguan Allspace mindhárom felszereltségi változata már alapkivitelében vonzó dekorbetétekkel és üléskárpitokkal készül. A Trendline esetében Rhombus, míg a Comfortline belterében Lasano szövetkárpitokon foglalhat helyet, a Highline pedig ArtVelours mintájú mikroszálas ülésbevonattal várja. A Comfortline szinttől extrafelszerelésként Vienna bőrkárpitozás is rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés