Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Rádió és navigáció.

Készen áll a kívánságműsorra? Kínlatunkban két-két, egyaránt elsőosztályú rádió, illetve navigációs rendszer várja.

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Emellett MP3 és WMA formátumú fájlokat is lejátszik. FM rádióadókat vesz, valamint nyolc igényes hangszóró gondoskodik színvonalas hangzásról. 2 USB "C" típusú kimenet és Bluetooth telefonelőkészítés is az alapfelszereltség része.

Az extrafelszerelésként rendelhető Composition Media rádió (Highline esetén széria) nyolc hangszóróval működik, s az említett rádió funkcióin és csatlakozóin túl USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást is kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszer ugyancsak 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Élvezze emellett a nyolc hangszóró, az FM-rádióvétel, az MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, a két SD-kártyanyílás, az AUX-IN és USB-aljzat kínálta lehetőségeket, a mobiltelefon számára pedig a Bluetooth-csatlakozást.

Ha pedig még többre vágyik, az extrafelszerelésként kínált Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérlést is kínál. Ezzel egyetlen kézmozdulattal válthat például rádióadót vagy változtathat autója olyan rendszerbeállításain, mint a műszerfalvilágítás fényereje. Emellett 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú, színes érintőképernyővel is szolgál, amelyen jól áttekinthetően jeleníthetők meg a háromdimenziós hatású térképek. Mindezeken túl nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis DVD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, amely még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata