Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Rádió és navigáció

Készen áll a kívánságműsorra? Kínlatunkban két-két, egyaránt elsőosztályú rádió, illetve navigációs rendszer várja.

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Emellett SD-kártyát olvas, FM rádióadókat vesz. Nyolc igényes hangszóró gondoskodik színvonalas hangzásról. Kívánságra a rádió CD-lejátszóval, illetve az iPod és iPhone készülékek számára USB-csatlakozóval is bővíthető.

Az extrafelszerelésként rendelhető Composition Media rádió (Highline esetén széria) nyolc hangszóróval működik, s az említett rádió funkcióin és csatlakozóin túl USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást is kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszer ugyancsak 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Élvezze emellett a nyolc hangszóró, az FM-rádióvétel, az MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, a két SD-kártyanyílás, az AUX-IN és USB-aljzat kínálta lehetőségeket, a mobiltelefon számára pedig a Bluetooth-csatlakozást.

Wenn Sie noch mehr wollen: Das optionale Navigationssystem "Discover Pro" bietet eine innovative Gestensteuerung. Damit wechseln Sie mit einer Handbewegung zum Beispiel von Radiostation zu Radiostation oder ändern die Systemeinstellungen Ihres Autos, wie die Intensität der Instrumentenbeleuchtung. Zusätzlich hat es einen 23,4 cm (9,2 Zoll) großen Screen, auf dem übersichtlich eine 3-D-Kartendarstellung erfolgen kann. Es verfügt über acht Lautsprecher, FM-Radioempfang, ein DVD-Laufwerk, das Musik auch im MP3-, AAC- und WMA-Format abspielt, zwei SD-Karten-Slots, AUX-IN- und USB-Schnittstellen sowie eine Telefonschnittstelle über Bluetooth.

Ha pedig még többre vágyik, az extrafelszerelésként kínált Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérlést is kínál. Ezzel egyetlen kézmozdulattal válthat például rádióadót vagy változtathat autója olyan rendszerbeállításain, mint a műszerfalvilágítás fényereje. Emellett 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú, színes érintőképernyővel is szolgál, amelyen jól áttekinthetően jeleníthetők meg a háromdimenziós hatású térképek. Mindezeken túl nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis DVD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, amely még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés