Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Rádió és navigáció

Készen áll a kívánságműsorra? Kínlatunkban két-két, egyaránt elsőosztályú rádió, illetve navigációs rendszer várja.

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Emellett MP3 és WMA formátumú fájlokat is lejátszik. FM rádióadókat vesz, valamint nyolc igényes hangszóró gondoskodik színvonalas hangzásról. 2 USB "C" típusú kimenet és Bluetooth telefonelőkészítés is az alapfelszereltség része.

Az extrafelszerelésként rendelhető Composition Media rádió (Highline esetén széria) nyolc hangszóróval működik, s az említett rádió funkcióin és csatlakozóin túl USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást is kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszer ugyancsak 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készül. Élvezze emellett a nyolc hangszóró, az FM-rádióvétel, az MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, a két SD-kártyanyílás, az AUX-IN és USB-aljzat kínálta lehetőségeket, a mobiltelefon számára pedig a Bluetooth-csatlakozást.

Ha pedig még többre vágyik, az extrafelszerelésként kínált Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérlést is kínál. Ezzel egyetlen kézmozdulattal válthat például rádióadót vagy változtathat autója olyan rendszerbeállításain, mint a műszerfalvilágítás fényereje. Emellett 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú, színes érintőképernyővel is szolgál, amelyen jól áttekinthetően jeleníthetők meg a háromdimenziós hatású térképek. Mindezeken túl nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis DVD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, amely még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés