Különleges kisugárzása vonzza a tekinteteket

Külső formavilág

Figyelemreméltó külső, sokoldalú felszereltségi lehetőségek és kifejező fénydizájn - az új Tiguan Allspace kínálata igencsak széleskörű. A markáns hátsó lámpatestek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a Tiguan Allspace hátulnézetből is karakteres benyomást kelt. Minden felszereltségi szint már alapkivitelben LED-technikájú nappali menetfényt tartalmaz, míg a Tiguan Allspace Highline ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákkal és LED-fényszórókkal készül. Mindennek előnyei korántsem csupán a megnyerő külsőben mutatkoznak meg az Ön számára, a fénykibocsátó diódák ugyanis jóval kevesebb áramot igényelnek a hagyományos izzólámpáknál és élettartamuk is jelentősen hosszabb.

Ha a sok csomag miatt már szűkössé válna a beltér, a praktikus tetősínek kínálnak további lehetőségeket, például tetőboksz, kerékpár-, síléc- vagy snowboard-tartó (opcióként rendelhető Volkswagen Eredeti Tartozékok) felszerelésével. A Comfortline szinttől a tetősínek ezüstszínűre eloxált felülettel állnak rendelkezésre.

A Tiguan Allspace mély benyomást keltő megjelenéséhez krómozott dizájnelemei is hozzájárulnak. Különösen szembetűnőek a hátsó trapézalakú betétek.

Vezessen bármerre is útja, az új Tiguan Allspace volánja mögött műszakilag és megjelenésében egyaránt az élen jár.

A képen extrafelszerelésként kapható R-Line felszerelések is láthatók, ezek egy későbbi időponttól rendelhetők. Megjelenésük pontos idejéről készséggel tájékoztatja Volkswagen márkakereskedője.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Az új Tiguan Allspace