Élvezze Volkswagenjében is kedvenc alkalmazásait!

Car-Net App-Connect.

Az extrafelszerelésként rendelhető App-Connect1 segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy a kívánságra kapható Discover Media és Discover Pro navigációs rendszerekhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait. Az egyszerű kezelés azonban korántsem e megoldás egyetlen előnye, ugyanis a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás használhatja fel, hogy hasznos és szórakoztató funkciókkal szolgáljon. A Volkswagen háromféle lehetőséget - MirrorLink™, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ - is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, egyaránt vonzó lehetőségek sokaságával. A www.volkswagen.de/mobiltelefon oldalon Ön is megtekintheti, melyikkel kompatibilis mobilkészüléke. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.

Csak a Composition Media rádió- vagy a Discover Media, illetve Discover Pro navigációs rendszerrel együtt rendelhető. A Car-Net App-Connect a MirrorLink™, az Android Auto™ (Google) és a CarPlay™ (Apple) technológiákat fogja össze. E technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet. Jelenleg is számos mobiltelefon támogatja a Car-Net App-Connect használatát, és a Volkswagen szorosan együttműködik a nagy okostelefon-gyártókkal a Car-Net App-Connect támogatásának további széles körű elterjesztése érdekében. Aktuális kompatibilitási információk az új és a piacon már kapható mobiltelefonokról: www.volkswagen.de/mobiltelefon.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata