Sok a látnivaló – a hátsó ülésen is.

App-Connect Cam-Connect.

Egyszerre figyelhet előre és hátra: az extrafelszerelésként rendelhető Car-Net App-Connect (a Composition Media infotainment rendszertől rendelhető) segítségével a GoPro® kamera1 képe a rádió vagy a navigációs rendszer képernyőjére továbbítható. Ily módon a hátsó ülést is szemmel tarthatja, álló helyzetben vagy lépésben haladva akár folyamatos közvetítés formájában is. Nagyobb sebességeknél biztonsági okokból csak állóképek állnak rendelkezésre, amelyek gombnyomásra hívhatók le.

GoPro®: A GoPro® kamera és annak tartozékai nem képezik a Tiguan Allspace felszereltségének részét, azokat külön kell beszerezni. Az ismertetett funkció a következő változatokkal kompatibilis: GoPro® Hero kamera (3, 3+ vagy 4). A GOPRO, a HERO, a GOPRO logó és a GoPro Be a Hero logó a GoPro tulajdonát képező védjegyek vagy bejegyzett márkavédjegyek.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Kalandok hét utasra és hetedhét országra Tiguan Allspace

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata