Sok a látnivaló – a hátsó ülésen is

App-Connect Cam-Connect

Egyszerre figyelhet előre és hátra: az extrafelszerelésként rendelhető Car-Net App-Connect (a Composition Media infotainment rendszertől rendelhető) segítségével a GoPro® kamera1 képe a rádió vagy a navigációs rendszer képernyőjére továbbítható.*** Ily módon a hátsó ülést is szemmel tarthatja, álló helyzetben vagy lépésben haladva akár folyamatos közvetítés formájában is. Nagyobb sebességeknél biztonsági okokból csak állóképek állnak rendelkezésre, amelyek gombnyomásra hívhatók le.

1 GoPro® kamera és annak tartozékai nem képezik az új Tiguan Allspace felszereltségének részét, azokat külön kell beszerezni. Az ismertetett funkció a következő változatokkal kompatibilis: GoPro® Hero kamera (3, 3+ vagy 4). A GOPRO, a HERO, a GOPRO logó és a GoPro Be a Hero logó a GoPro tulajdonát képező védjegyek vagy bejegyzett márkavédjegyek.

 

     

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés