Porsche Biztosításközvetítő Kft. - az Ön biztosítási partnere

Mindent egy kézből.

A Porsche Biztosításközvetítő Kft. tevékenységének elsődleges célja, hogy a Volkswagen Csoport magyarországi hálózatában értékesített Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche típusú új és használt gépjárművekre közvetítésükkel - partnerbiztosítóik kínálata alapján - kedvező kondíciójú casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződések jöjjenek létre, valamint kiszolgálja a márkakereskedések egyéb biztosításszakmai igényeit.

A Társaság fő feladatának tekinti, hogy partnerbiztosítóinak kínálatát az Ön igényeinek megfelelően testre szabja annak érdekében, hogy megkönnyítse a választás lehetőségét, és hatékonyan közreműködjön az Ön által kiválasztott ajánlatnak megfelelő biztosítási szerződés megkötésének elősegítésében.

Önnek, mint ügyfélnek a közreműködésük külön díjat nem jelent, hiszen tevékenységüket a partnerbiztosítóik megbízásából végzi, és ennek megfelelően a tevékenység díjazását is partnerbiztosítóik fizetik.

Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelepe

A Porsche Versicherungs AG. a Porsche Bank AG. gépjárművekkel kapcsolatos CASCO biztosítási szolgáltatásokat nyújtó biztosító társasága, amely tevékenységét nemzetközi szinten folytatja, és amelynek székhelye Salzburgban található. A Porsche Bank AG. jelenleg Európa tizenkét országában van jelen, Magyarországon 1994 óta tevékenykedik.

A Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepe 2006. november 1-jén kezdte meg tevékenységét, EGT tagállami biztosító fióktelepeként. Fő feladata a magyarországi Volkswagen, ŠKODA, SEAT, Audi és Porsche márkakereskedések által értékesített új és használt gépjárművekre kedvező kondíciójú CASCO biztosítási szerződések kötése.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Finanszírozási szolgáltatások

Itt kiszámíthatja a finanszírozás, a lízing vagy a biztosítás költségeit.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata