Mert Ön az energia hatékony felhasználását is nagyra értékeli

Teljesítmény.

Élvezetes vezetésre vágyik, ám nem mindenáron? Az új T-Roc TSI benzinmotorjait kiemelkedő teljesítményszint és gazdaságosság jellemzi. Már az alacsony fordulatszám-tartományokon is maximális forgatónyomaték áll rendelkezésre. A takarékos TDI motorok turbófeltöltéssel és common-rail közvetlen befecskendezéssel működő dízel erőforrások, amelyek különösen halk járásúak és tekintélyes forgatónyomatékuk révén a sportos vezetésben is kiváló partnerek.

A T-Roc kínálatában a 4MOTION összkerékhajtással is szerepelnek a TSI és TDI aggregátok, míg a 150LE-s TSI erőforrásokhoz az aktív hengermenedzsment technikája is rendelkezésre áll. Utóbbi alacsony teljesítményigény esetén a két belső henger leállításával növeli a motor hatásfokát. Mindeközben Ön zavartalanul közlekedhet és a multifunkciós kijelzőn kísérheti figyelemmel a motor pillanatnyi üzemállapotát.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.