Jó kezekben van!

Segélyközpont.

Minden vészhelyzetre érvényes: őrizze meg nyugalmát! A Volkswagen opcionális vészhívás-szolgáltatását1 egyetlen gombnyomással aktiválhatja. A rendszer élő hangkapcsolatot alakít ki a Volkswagen segélyközpontjával, így minden helyzetben személyre szóló támogatást kaphat, amíg a mentők a helyszínre nem érnek. A piros SOS-gombbal más közlekedők számára is gyorsan hívhat segítséget.

A rendszer automatikusan indít vészhívást, ha valamelyik légzsák aktiválódik. Ekkor élő kapcsolat jön létre a Volkswagen segélyközpontjával, amelynek egy munkatársa jelentkezik be. Ezzel egyidejűleg a gyors orvosi ellátás érdekében a rendszer fontos adatokat - például a pontos helyszín - is továbbítja a központba. A Volkswagen segélyközpontja 10 európai nyelven2, Európa összesen 22 országában3 érhető el.

A Car-Net Security & Service használatához a Volkswagen AG-vel online külön szerződés kötendő. A szolgáltatások teljes futamidőre szóló használatához az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a http://volkswagen-carnet.com oldalon. A segélyhívás szolgáltatása már a kiszállítástól, regisztráció nélkül aktív. A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A díjmentes Car-Net App használatához iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefon és egy meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetés alapján egy adatopcióval rendelkező SIM-kártya szükséges. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Security & Service rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a http://volkswagen-carnet.com oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.