Hódítsa meg az utakat. És a szabad parkolóhelyeket!

Park Assist és parkolási segédrendszer.

Az új T-Roc szinte gyerekjátékká egyszerűsíti a parkolást. A parkolássegítő nagyban megkönnyíti a beállást a nehezen áttekinthető parkolóhelyekre, amit első és hátsó érzékelői tesznek lehetővé. E technika - működési határain belül - hang- és az infotainment-rendszer kijelzőjén megjelenő grafikus jelzéssel figyelmeztet az akadályokra.

A parkolássegítő rendszer további eleme az integrált tolatási vészfék-funkció, amely 10 kilométer/órás tempó alatt vészfékezéssel előzheti meg az esetleges ütközéseket a tolatásos manőverek során, illetve enyhíti azok következményeit. A rendszer gombnyomásra előremenetben is aktiválható. A jármű ekkor - amennyiben Ön nem reagál a hangjelzésre - szintén automatikusan lefékez az előtte feltűnő akadályok előtt.

A kívánságra rendelhető parkolási asszisztens (Park Assist) már a parkolóhely-keresésben is segít. Menet közben az úttest mindkét oldalán figyeli a parkolóhelyeket és kiválasztja az Ön számára is megfelelőt. A parkolási asszisztens - működési határain belül - automatikusan kormányozza be az autót az úttal párhuzamos és arra merőleges, adott esetben igen szűk helyekre, illetve igény szerint ki is áll. Önnek csupán a tengelykapcsoló- és gázpedált, illetve a féket kell kezelnie.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.