Hódítsa meg az utakat – és a szabad parkolóhelyeket

Park Assist és parkolási segédrendszer

Az új T-Roc szinte gyerekjátékká egyszerűsíti a parkolást. A parkolássegítő nagyban megkönnyíti a beállást a nehezen áttekinthető parkolóhelyekre, amit első és hátsó érzékelői tesznek lehetővé. E technika - működési határain belül - hang- és az infotainment-rendszer kijelzőjén megjelenő grafikus jelzéssel figyelmeztet az akadályokra.

A parkolássegítő rendszer további eleme az integrált tolatási vészfék-funkció, amely 10 kilométer/órás tempó alatt vészfékezéssel előzheti meg az esetleges ütközéseket a tolatásos manőverek során, illetve enyhíti azok következményeit. A rendszer gombnyomásra előremenetben is aktiválható. A jármű ekkor - amennyiben Ön nem reagál a hangjelzésre - szintén automatikusan lefékez az előtte feltűnő akadályok előtt.

A kívánságra rendelhető parkolási asszisztens (Park Assist) már a parkolóhely-keresésben is segít. Menet közben az úttest mindkét oldalán figyeli a parkolóhelyeket és kiválasztja az Ön számára is megfelelőt. A parkolási asszisztens - működési határain belül - automatikusan kormányozza be az autót az úttal párhuzamos és arra merőleges, adott esetben igen szűk helyekre, illetve igény szerint ki is áll. Önnek csupán a tengelykapcsoló- és gázpedált, illetve a féket kell kezelnie.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés