Nyugodt vezetés.

Egyhangú útszakaszok, beszűkülő sávok, keskeny országutak - a vezetés sokszor komoly összpontosítást igényel. Szerencsére a T-Roc már alapkivitelében kínálja az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő Lane Assist technikáját, ami nagyban hozzájárulhat1 a vezető gyengülő koncentrálása miatti balesetek megelőzéséhez. A Lane Assist korrekciós kormányzási beavatkozásokkal lép közbe, ha a rendszer a sáv nem kívánt elhagyásának veszélyét érzékeli.

Jóval stresszmentesebbé teheti a közlekedést a szériafelszereltségként kínált követési távolság automatikus szabályzása (ACC), ami az elöl haladó járműveket figyelve egészen 210 kilométer/óráig tartja a követési távolságot1.

A közlekedési torlódás asszisztens kívánságra a kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) szerelt változatokban könnyítheti a vezetést a sűrű és torlódó forgalomban. A T-Roc ekkor 0 és 60 kilométer/óra között önállóan gyorsítva és fékezve1 követi az elöl haladó járművet, miközben a sáv tartására is figyel.

A kívánságra rendelhető vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist)2 egészségügyi vészhelyzetben részben átveheti az autó irányítását1. Akkor lép működésbe, ha a vezető már nem kormányoz, fékez és gyorsít. Amennyiben a rendszer ilyen szituációt érzékel, a vészhelyzet-asszisztens - például rövid fékezéssel és a sávon belül oldalirányú mozgással végzett figyelmeztetést követően - szabályozott körülmények között megállásig fékezi az autót.

A rendszer működési határain belül

Későbbi időponttól rendelhető.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Magabiztosnak született Az új T-Roc