Helyezze magát kényelembe!

Kényelem.

A T-Roc volánja mögött jól érzékelhető az igényes anyagválasztás és a gondosan kialakított felszereltség. A Style változat elöl komfortüléseket kínál, míg a Sport vezetője és első utasa sport-komfortülésekben foglalhat helyet, amelyek különösen határozott oldaltartást nyújtanak. Támláikban kivánságra deréktámasz áll rendelkezésre, amelyeket úgy állíthat be, hogy hatékonyan tehermentesítsék a hátat.

Az üléskárpitok egyéni ízlése kifejezésére is lehetőséget kínálnak. Különösen nemes hatást kelt az extrafelszerelésként rendelhető Vienna bőrkárpitozás, amely már-már a stílusos szalonok hangulatát idézi.

További "fénypont" - a szó szoros értelmében is - az opcionális panorámatető, amely bőséges fénnyel árasztja el az utasteret, egyedülállóan tágas térérzetet keltve. A tető két nagyméretű üvegelemből áll, amelyek közül az első elektromosan felbillenthető, illetve eltolható. Ha túl erős a napsugárzás, az üvegtető gombnyomásra rolóval fedhető el.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.