Élvezze a lehető legsportosabb kapcsolatot az autó és az út között!

Futómű

A sportfútóműnél a rugók, a lengéscsillapítók és a stabilizátorok feszesebb hangolása révén kiváló irányíthatósági tulajdonságokat, s még élvezetesebb vezetést kínál, így Ön a jármű feletti irányítás maradéktalan megőrzése mellett mindenkor optimálisan használhatja ki a motor teljesítményét.

A sportfutómű része a progresszív kormányzása a sportos vezetés során még hatékonyabb kontrollt, mindennapos használatban pedig színvonalasabb kényelmet biztosít. A kormánymű progresszív áttételezése nagyban csökkenti a kormányzási igényt parkoláskor, míg kanyargós utakon közvetlen kormányozhatósággal fokozza a menetdinamikai képességeket.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés