A vezetőülésből mindent kézben tarthat.

Cockpit.

Már az első alkalommal is könnyedén kiismerheti magát a cockpitban, ahol minden műszer és kezelőelem a vezetőre összpontosul. Kívánságra pedig a jól ismert körműszerek helyett a digitális Active Info Display is rendelkezésére áll, amely nagyfelbontású színes kijelzőfelületként jóval többel is szolgálhat a megszokott sebességmérőnél, például különböző információs profilokban részletes menetadatokkal vagy a vezetői segédrendszerek működésének grafikus megjelenítésével. Valamelyik navigációs rendszerrel együtt a térképet nagy méretben is megjelenítheti, olyan kényelmet biztosítva, amelyet minden bizonnyal Ön is értékel majd.

A bőrrel bevont multifunkciós kormánykerék várja, amelyről anélkül vezérelhet számos technikát - például az infotainment-rendszert -, hogy kezét le kellene vennie a volánról. Olyan előny, amit a T-Roc felszereltségi változataiban élvezhet. Amennyiben 4MOTION hajtásrendszerrel készült T-Roc modellt választott, a 4MOTION Active Control technikáját is igénybe veheti, amellyel igény szerint választhat menetprofilt - a havas útfelületre készült üzemmódtól (Snow) egészen a hangsúlyosan sportosig (Sport).

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.