Őrizze meg az irányítást, a legnehezebb útviszonyok közepette is.

4MOTION Active Control.

Az út és a talaj változhat, a vezetés élménye nem - ha a 4MOTION összkerékhajtással szerelt T-Roc mellett dönt, a 4MOTION Active Control rendszerének köszönhetően különböző útviszonyok közepette más és más menetprofilt aktiválhat. Választhat a havas útfelületre készült (Snow), a terepes (Offroad) és az egyéni terepes (Offroad Individual) beállítások között, s a rendszer kényelmesen, nyomó-/forgató kapcsolóval kezelhető. A további közúti (Onroad) üzemmódban például a gazdaságos Eco- és a dinamikus Sport-móduszt is választhatja.

A 4MOTION Active Control a lejtő- és az emelkedő-asszisztenssel, az elektronikus menetstabilizáló rendszerrel és az elektronikus differenciálzár hatású funkcióval egyaránt adatkapcsolatban áll. Az éppen választott profil szerint alakítja a hajtásrendszer olyan jellemzőit, mint a gáz adagolhatósága, a sebességfokozat váltása, a motorfékhatás és a elindulást segítő funkció, az eredmény pedig a vezetés még szabadabb élménye, még havas és laza útfelületen is.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

T-Roc
Magabiztosnak született

T-Roc
Magabiztosnak született

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/interior (not final) Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.