Az Ön új Volkswagenje erre is képes. Ha letölti.

In-Car alkalmazások és szolgáltatások

Töltse le a Volkswagen We In-Car Appokat az Ön Infotainment rendszerére, és tegye még kényelmesebbé a hétköznapjait a T-Roc Cabriolet járművében.

  • A We Park egy olyan applikáció, amivel az infotainment rendszeren keresztül parkolódíjat tud készpénzmentesen kifizetni
  • A We Experience személyre szabott tippekkel és ajánlatokkal segít Önnek a közelében lévő étterem kereséskor vagy bevásárlási lehetőség megkeresésében

Továbbá a We Deliver* lehetővé teszi a szervizpartnereink könnyű hozzáférését az Ön járművéhez. Ezáltal például a megrendelt szállítmány egyenesen a járműhöz szállítható, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy ezen idő alatt fontosabb dolgoknak szentelje az idejét.

* A We Deliver használatához külön online We Connect Plus szerződést kell kötni a Volkswagen AG-val. A szolgáltatás elérhetősége a partnervállalataink szolgáltatási ajánlatától függ. Bővebb információt a https://www.volkswagen-we.com/de/Deliver.html oldalon talál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.