Zene füleinek: Apple Music az Ön Volkswagenjében

Apple Music

Car-Net/We Connect használatával most több mint 50 millió Apple Music dalból válogathat Volkswagenjében, egyszerűen App-Connect CarPlay-en és 100%-ban reklám nélkül. És akár 6 hónapig ingyenesen*. A zenei könyvtárban is böngészhet, barátok lejátszási listáit követheti és hallgathatja az Önnek ajánlott zeneszámokat. Mindez gyerekjáték közvetlenül az infotainment rendszerben. Egyetlen kattintással.** Így a T-Roc Cabriolet-ben az Apple CarPLay-en vezeték nélkül vagy folyamatos átvitellel az Apple Music-on több mint 50 millió zeneszám elérhető az infotainment rendszerben - minden pillanatban a megfelelő.

  • iPhone-on, Android okostelefonon, Mac-en, PC-n és további lejátszókon is lehetséges
  • További tartalom: műfaj alapú rádióadók, aktuális hírek, kulturális információk, exkluzív tartalmak, Liveradio Beats 1 Radio stb.
  • Az összes információ itt található

 

* Csak egyéni tagok részére érvényes; meglévő tagság esetén 3 ingyenes hónap; egyéb kedvezménnyel és akcióval nem összevonható; az ingyenes időszak lejártát követően a tagság automatikusan meghosszabbodik. A kód 12 hónapig érvényes. Jelen utalványkód nem továbbértékesíthető, nem váltható készpénzre, és elvesztés vagy lopás esetén nem kerül pótlásra. Csak a németországi Apple Music-nál érvényes. iTunes fiók szükséges. Az Apple Media Services feltételei érvényesek; az Ön országában érvényes feltételeket a https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ alatt találja. 13. életév betöltése és a boltéval megegyező országban lévő lakcím szükséges, amelyben be szeretné váltani az utalványt. Kompatibilis termékek és szolgáltatások szükségesek. Az Apple Music az Apple Inc. bejegyzett márkaneve. Az Apple a jelen reklámnak nem résztvevője vagy szponzora.

** Az utalvány kizárólag aktív Car-Net/We Connect licenc esetén elérhető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.