Alkalmazásait használja Volkswagenjében is

App-Connect

Szeretné biztonságosan és kényelmesen használni okostelefonja alkalmazásait a járművében? Az App-Connectnek köszönhetően ez olyan egyszerű, mint még soha. Lehetővé teszi az Ön számára, hogy a kiválasztott alkalmazásokat és tartalmakat kényelmesen kezelje közvetlenül a Volkswagenjében. A kiválasztott elemek az infotainment rendszer kijelzőjére kerülnek, így kényelmesen és átláthatóan kezelhetőekké válnak az Ön látóterében. Ezáltal kifejezetten egyszerűen férhet hozzá például a zenéhez, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen rögtön három interfészt kínál az okostelefon csatlakoztatáshoz számos lehetőséggel: Apple CarPlay™, Google Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ használata igazán kényelmes a vezeték nélküli csatlakoztatás révén a "Discover Media" navigációs rendszerek esetében. A figyelemelterelés elkerülése érdekében útközben csak tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazások tudnak elindulni. Kérjük, ebben az összefüggésben vegye figyelembe, hogy néhány alkalmazás nem érhető el mind a három technológia számára, és ezen technológiák elérhetősége országonként eltérő lehet.

Itt talál Apple CarPlay™ és az okostelefon kompatibilitásával kapcsolatos információkat: https://www.apple.com/de/ios/carplay/, Android Auto™ https://www.android.com/intl/de_de/auto/és MirrorLink® https://mirrorlink.com/.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata
24px/magnifier Created with Sketch.