Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

VW ID.3 szoftverfrissítés

 

Használja ki az ID.3 frissítése nyújtotta előnyöket

Frissítés elérhető az Ön ID.3 járművéhez. Kérjük, hogy jöjjön el elektromos autójával, hogy elvégezhessük a frissítést. Itt megtalálja a következő lépéséhez szükséges tudnivalókat.

Az Ön következő teendői

Felvette már Önnel a kapcsolatot a kereskedője? Remek! Amennyiben telefonon esetleg nem tisztáztak még mindent, akkor így festenek az Ön következő teendői:

  1. Foglaljon egy időpontot az Ön Volkswagen-partnerénél. Ehhez nyugodtan használhatja kereskedéskeresőnket - a frissítést bármelyik Volkswagen-márkaszerviz elvégezheti. Válassza ki az Önnek szimpatikus Volkswagen-partnert, és vegye fel velük a kapcsolatot. Így közvetlenül egyeztethetnek az Ön igényeiről, például egy csereautóról vagy a megfelelő dátumról.

  2. A megbeszélt időpontban hozza el ID.3 járművét a szervizbe. Amennyiben csereautó mellett döntött, akkor azt itt kapja meg.
  3. Amennyiben a szoftverfrissítés elkészült és a járműve átadásra kész, akkor a partnere értesíti erről az előre meghatározott módon. Ekkor adja vissza a csereautót és visszakapja a frissített szoftverű ID.3 modelljét.

Mit tartalmaz a VW ID.3 frissítése?

Az átfogó szoftverfrissítés keretében nemcsak az App-Connect és a Távoli tartományú kiterjesztett valóság alapú Szélvédő-kijelző funkcionalitása bővül, hanem további frissítéseket is telepít a járműben. Ezek közé tartozik többek között a váltakozó áramú időzített töltés és a Connected ACC hálózatba kapcsolt adaptív sebességszabályozó. Nálunk Ön, mint Volkswagen-vezető áll az első helyen – éppen ezért ez a frissítés olyan többletfunkciókat is tartalmaz, amelyek az ID.3-vezetők visszajelzései alapján születtek.

Távoli tartományú kiterjesztett valóság alapú Szélvédő-kijelző

Immár elérhető az Ön beépített, kiterjesztett valóságot is kínáló szélvédőre vetített kijelzőjéhez: A Kiterjesztett valóság alapú Szélvédő-kijelző opcionális rendszer hasznos információkat vetít a szélvédőre, közvetlenül az Ön látómezőjébe. Például információkat arról, hogy legközelebb hol kell majd bekanyarodnia. Így távoli tartományban is mindent áttekinthet, és nyugodtan utazhat.

App-Connect
Alkalmazásait az autóba költöztetheti!

Az App-Connect segítségével az okostelefonját egészen egyszerűen összekötheti ID.-modelljével, és az így kiválasztott alkalmazásokat kényelmesen kezelheti a járművében, könnyedén elérhet zenéket, híreket, térképeket vagy hangoskönyveket.

Kényelmes utazás
Kényelmes töltés és a légkondicionáló távvezérlése

Az időzítővel vezérelt légkondicionálással a jármű a kívánt indulási időre előklimatizálható az okostelefon segítségével. Így ID.3 járműve megfelelő belső hőmérséklettel, rajtra készen várja Önt. Már úton van?

A navigációs rendszer automatikusan betervezi a töltési megállókat, ennek során Európában 85 000 ismert töltőállomás adatait használja. Ezenkívül az időzített töltéssel előre megtervezheti a töltési időpontokat a kívánt indulási időpont függvényében.

Connected ACC
Intelligens asszisztensrendszerek és új digitális rendszerek

A Connected Active Cruise Control hálózatba kapcsolt adaptív sebességszabályozó az úgynevezett jármű-környezet (v2x) kommunikációt is lehetővé teszi, és a helyzetnek megfelelően igazítja a beállított sebességértéket.

Egyébként a digitális kezelési kézikönyv megtalálható a jármű infotainment rendszerében, segítségével hangvezérléssel is megkeresheti a kívánt járműfunkciókat. Az internetes rádió használatával pedig online rádióadók műsorát játszhatja le az infotainment rendszerben.

A frissítés további előnyei

Ám ez még nem minden! Ezenkívül a frissítéssel számos teljesítményjavító megoldásból és szoftverfrissítésből is profitálhat. Vegye fel a kapcsolatot az Ön partnerével, és kérjen szervizidőpontot.

Volkswagen-partner keresése

Hogyan foglalhatok időpontot a szoftverfrissítés elvégzéséhez?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ön Volkswagen-partnerével.

Mennyi ideig tart az ID.3 modellem szoftverfrissítése?

A szoftverfrissítés előreláthatólag egy munkanapot vesz igénybe.

A szoftverfrissítést én otthonról is elindíthatom és elvégezhetem?

Ezt az átfogó szoftverfrissítést csak egy Volkswagen-szervizpartner végezheti el.

A COVID-19 miatti jelenlegi helyzetben létezik érintésmentes folyamat is a szoftverfrissítésre?

Természetesen lehetséges az érintésmentes átadás a Volkswagen-partnereinknél a COVID-19 miatti jelenlegi helyzetben.

Mobilitásomat megőrizhetem azalatt, amíg az ID.3 modellem megkapja a szoftverfrissítést?

Igen, az Ön Volkswagen-partnere gondoskodik arról, hogy Ön ez idő alatt külön költségektől mentesen is mobil maradjon.

Milyen funkciók válnak elérhetővé a szoftverfrissítéssel?

Az ehhez kapcsolódó információkat megtalálja a "Mit tartalmaz a VW ID.3 frissítése?" részben.

A jövőbeli frissítések elérhetők lesznek távoli szoftverfrissítésként (online) vagy az ID.3 modellemet mindig el kell vinnem a kereskedőhöz?

A Volkswagen a digitalizáció jegyében fejleszti a lehetőséget, hogy a frissítéseket az interneten keresztül távoli szoftverfrissítésként biztosíthassa.

Szükséges egyáltalán elvégeztetnem a szoftverfrissítéseket az ID.3 modellemen?

A Volkswagen azt javasolja, hogy az elérhető szoftverfrissítéseket rövid időn belül és rendszeresen végeztesse el. Ezekkel az újabb és jobb funkciók nyújtotta előnyökből profitálhat.

A frissítés számomra ingyenes?

Igen, a frissítést ingyenesen biztosítjuk Önnek.

Már megkaptam az ID.Software 2.0 verziót, szükséges azt frissíteni az ID.Software 2.1 változatra?

Az ID.Software 2.1 további új funkciókat tartalmaz, ezért mi azt javasoljuk, hogy rövid időn belül frissítsen erre a szoftververzióra.

Kapok igazolást erről a szoftverfrissítésről?

A szoftverfrissítést az Ön Volkswagen-partnere rögzíti a rendszerünkben, és naplózza azt a digitális szervizkönyvbe.

Honnan tudom, hogy a járművem megkapta-e már az ID.Software 2.1 frissítést?

Kérjük, bizonytalanság esetén forduljon az Ön Volkswagen-partneréhez.

Maradt még kérdése?

A VW ID.3 szoftverfrissítése kapcsán merült még fel kérdése? Nyugodtan kérdezzen rá Volkswagen-partnerénél. Szívesen segítünk Önnek!

Volkswagen-partner keresése

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata