Car-Net "Guide & Inform"

 

A Car-Net a Volkswagen az autóban elérhető online szolgáltatásainak elnevezése. A Car-Net mögött gyakorlati és egyéb szolgáltatások, valamint hasznos alkalmazások állnak. A "Guide & Inform"¹ szolgáltatáscsomag a "Discover Media" infotainment rendszerrel együtt áll az Ön rendelkezésére. Az internetes kapcsolat segítségével a legfrissebb adatokhoz férhet hozzá. Ha pl. valahol forgalmi dugó alakul ki vagy szűnik meg, arról Ön valós időben online tájékozódhat. Ami szintén az Ön kényelmét szolgálja: az útvonalat a rendszer ennek megfelelően automatikusan módosítja.
Keressen a Car-Net segítségével pihenőhelyeket, vagy fedezzen fel vonzó éttermeket a POI-k online keresése segítségével. Ha más különleges célok érdeklik, azokat is gyorsan megtalálhatja. Hotel, benzinkút vagy egy újonnan megnyílt mozi: az Interneten folyamatosan frissülő adatok számtalan izgalmas és hasznos felfedezésre adnak lehetőséget.

 

További információk a Car-Net szolgáltatásokról

 

 

1) A mobil online szolgáltatások (Car-Net) használatához egy mobil felhasználói készülékre (pl. okostelefonra) lesz szüksége, amely WLAN-hotspotként is működtethető. A Car-Net szolgáltatások kizárólag egy már meglévő vagy az Ön mobilszolgáltatójával külön kötött előfizetéssel vehetőek igénybe - kizárólag az adott mobiltelefonos hálózat által lefedett területen. Ha az Interneten keresztül adatcsomagokat fogad, az Ön szolgáltatójának tarifáitól függően és különösen külföldi használat esetén járulékos költségek (pl. roamingdíjak) merülhetnek fel. A Car-Net használatával járó adatforgalomra való tekintettel a mobilszolgáltatójánál mindenképp ajánlatos átalánydíjas adatforgalmi díjszabást választania. A Car-Net használatához külön szerződést is kell kötnie a Volkswagen AG-val. Az ügyfélnek a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére járműve regisztrálására a www.volkswagen.com/Car-Net oldalon.
A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változó lehet. Ezek a szolgáltatások a megállapított szerződéses időtartamra állnak rendelkezésre, és tartalmuk változhat. A Car-Net szolgáltatásokkal kapcsolatos bővebb információért keresse fel a www.volkswagen.com/Car-Net oldalt vagy forduljon egy Volkswagen partnerhez. Kérjük, hogy a mobiltelefonos tarifákról tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés