A "Comfort" telefoncsatlakozás

Telefon

Csak kényelmesen: az extrafelszerelésként rendelhető Comfort telefoncsatlakozás nem csupán kihangosítót, hanem induktív töltőfunkciót is kínál. A külső antenna kiegészítő induktív csatlakozása, valamint az első rakodórekesz USB adat- és töltőkábele különösen kényelmessé teszi a telefonálást a Polo volánja mögött. Az induktív antennacsatlakozás a mennyezetkárpitba épített igényes mikrofonnal és a belső hangszórókkal kiváló hangminőséget biztosít. E megoldással kiegészítő tartókonzol sem szükséges - csak szép kényelmesen és praktikusan.

 

Felejtse el a töltőkábelt!

Induktív töltés

Mindig kéznél a töltőkábel, amikor épp lemerül okostelefonja akkumulátora? Az új Polo révén már erre sem kell gondolnia. Helyezze egyszerűen mobiltelefonját az első rakodórekeszbe, ahol induktív úton töltődhet, amelynek feltétele csupán, hogy a készülék támogassa a Qi-szabványt. Az induktív töltés az opcionális Comfort telefoncsatlakozás része, de önállóan is megrendelhető.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata