Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót is hallgathat

A "Composition Colour" rádió

A Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, üvegfelületű színes kijelzőjével az okostelefonokhoz hasonlóan rendkívül egyszerűen kezelhető: puszta érintéssel. Ennél azonban jóval többet is tud, ugyanis telefonelőkészítést és USB "C" típusú kimenetet is kínál, de MP3 fájlokat is lejátszik. A Composition Colour rendszere elöl hat erőteljes hangzású hangszórót is tartalmaz szériában.

A Polo minden infotainment-rendszere - a műszerfalban intelligens módon elrendezve - egyértelműen a vezetőre összpontosít. A légbefúvó nyílások immár a még magasabbra helyezett kijelző alatt kaptak helyet, nagyban javítva utóbbi ergonómiáját és láthatóságát.

Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót is hallgathat

A "Composition Media" rádió

Nagyobb képernyőre, MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszóra és hat hangszóróra vágyik? Ez esetben az extrafelszerelésként rendelhető Composition Media rádiórendszer az Ön ideális útitársa. 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, üvegfelületű érintőképernyőjével a Composition Colour minden funkciója, illetve a több készülék számára is alkalmas Bluetooth-csatlakozás is kezelhető, de USB-aljzatot is kínál.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés