Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót is hallgathat

A "Composition Colour" rádió

A Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, üvegfelületű színes kijelzőjével az okostelefonokhoz hasonlóan rendkívül egyszerűen kezelhető: puszta érintéssel. Ennél azonban jóval többet is tud, ugyanis telefonelőkészítést és USB "C" típusú kimenetet is kínál, de MP3 fájlokat is lejátszik. A Composition Colour rendszere elöl hat erőteljes hangzású hangszórót is tartalmaz szériában.

A Polo minden infotainment-rendszere - a műszerfalban intelligens módon elrendezve - egyértelműen a vezetőre összpontosít. A légbefúvó nyílások immár a még magasabbra helyezett kijelző alatt kaptak helyet, nagyban javítva utóbbi ergonómiáját és láthatóságát.

Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót is hallgathat

A "Composition Media" rádió

Nagyobb képernyőre, MP3- és WMA-kompatibilis CD-lejátszóra és hat hangszóróra vágyik? Ez esetben az extrafelszerelésként rendelhető Composition Media rádiórendszer az Ön ideális útitársa. 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, üvegfelületű érintőképernyőjével a Composition Colour minden funkciója, illetve a több készülék számára is alkalmas Bluetooth-csatlakozás is kezelhető, de USB-aljzatot is kínál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata