Az új Polo alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Menetprofilválasztás

Az új Polo volánja mögött vezetési stílusát a menetprofil-választással mindenkor a pillanatnyi menethelyzethez igazíthatja. A kívánt profilt az infotainment-rendszer érintőképernyőjéről választhatja ki, s a hajtásrendszer és kormányberendezés karakterisztikája, valamint a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) kapcsolási pontjai automatikusan ennek megfelelően alakulnak.

Az ECO menetprofil hatékonyan segíti a lehető leginkább üzemanyag-takarékos közlekedést, ennek megfelelően szabályozva a motorteljesítményt, de az automatikus motorleállítás és -indítás rendszerét (Start-Stop System) is bekapcsolja, amennyiben épp nem lenne aktív. Emellett a légkondicionáló berendezés és a hőmérséklet optimális üzemanyag-fogyasztás szerinti szabályzása is működésbe lép, a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) pedig korábbi kapcsolási pontokkal üzemel és a lehető leggyakrabban alkalmazza az energiatakarékos szabadonfutás funkcióját. Ha a megszokott menetkényelmet kívánja élvezni, válassza egyszerűen a NORMAL profilt, akik pedig sportosan szeretnek közlekedni, azoknak a SPORT profil a legmegfelelőbb. Az INDIVIDUAL üzemmód különösen sokrétű lehetőségeket kínál.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata