Az új Polo alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Menetprofilválasztás

Az új Polo volánja mögött vezetési stílusát a menetprofil-választással mindenkor a pillanatnyi menethelyzethez igazíthatja. A kívánt profilt az infotainment-rendszer érintőképernyőjéről választhatja ki, s a hajtásrendszer és kormányberendezés karakterisztikája, valamint a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) kapcsolási pontjai automatikusan ennek megfelelően alakulnak.

Az ECO menetprofil hatékonyan segíti a lehető leginkább üzemanyag-takarékos közlekedést, ennek megfelelően szabályozva a motorteljesítményt, de az automatikus motorleállítás és -indítás rendszerét (Start-Stop System) is bekapcsolja, amennyiben épp nem lenne aktív. Emellett a légkondicionáló berendezés és a hőmérséklet optimális üzemanyag-fogyasztás szerinti szabályzása is működésbe lép, a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) pedig korábbi kapcsolási pontokkal üzemel és a lehető leggyakrabban alkalmazza az energiatakarékos szabadonfutás funkcióját.
Ha a megszokott menetkényelmet kívánja élvezni, válassza egyszerűen a NORMAL profilt, akik pedig sportosan szeretnek közlekedni, azoknak a SPORT profil a legmegfelelőbb. Az INDIVIDUAL üzemmód különösen sokrétű lehetőségeket kínál.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés