Legyen magabiztos!

Külső megjelenés

A Polo megújult formavilága már alapváltozatában is mércéül szolgálhat. Mindjárt az első pillantásra feltűnő tornádóvonala, e markáns formai elem ugyanis az első sárvédőktől egészen az új Polo faráig húzódva öleli körül a karosszériát, letisztult kontúrokkal progresszív dinamikát sugározva. Az új fényszórók mellett a Polo megjelenésének további meghatározó elemei a LED -technikájú nappali menetfény, az ugyancsak LED-technikájú rendszámtábla-megvilágítás és a dísztárcsával fedett, acél keréktárcsák.
Comfortline felszereltségi szintjén 15 colos keréktárcsáival, illetve műszerfala és első ajtókárpitjai Limestone-szürke metál dekorbetétjeivel az új Polo már jóval színvonalasabb kényelmet kínál. Ha pedig inkább autója sportos megjelenését értékeli nagyra, az új Polo Highline kivitele a legmegfelelőbb az Ön számára. A lökhárítón húzódó krómbetétés az opcionális sötétvörös hátsó lámpák a Polo sportosan elegáns megjelenését hangsúlyozzák, s tökéletesen illeszkednek formavilágába. A markáns összhatást 16 colos könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata