Kellemes szórakozás, ideális útvonal

Car-Net "Guide & Inform"

Internet az autóban - ez a Volkswagennél a Car-Net, amely mögött praktikus szolgáltatások és hasznos alkalmazások rejlenek. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatáscsomag a kívánságra rendelhető Discover Media navigációs rendszerrel kapható. Az internetkapcsolat segítségével olyan adatok állhatnak az Ön rendelkezésére, amelyek aktualitása aligha felülmúlható. Ha valahol épp közlekedési torlódás képződik vagy szűnik meg, Ön valós időben, online szerezhet tudomást róla. Különösen kényelmes, hogy eközben útvonalterve is automatikusan alkalmazkodik hozzá. Keressen vendéglátóhelyeket a Car-Net segítségével, s fedezzen fel jó éttermeket a különleges úticélok online-keresőjével. Az Ön számára fontos további úticélokra is gyorsan rátalálhat. Legyen éppen szó szállodáról, üzemanyagtöltő-állomásról vagy újonnan nyílt moziról, az internetes információk izgalmas és hasznos felfedezések sokaságát kínálják.

Használja a Polo fedélzetén is kedvenc alkalmazásait!

App Connect

Az extrafelszerelésként rendelhető App-Connect segítségével okostelefonját egyszerűen és kényelmesen csatlakoztathatja a Composition Media rádió- vagy a kívánságra kapható Discover Media navigációs rendszerhez, így az érintőképernyőről kezelheti mobiltelefonja bizonyos alkalmazásait. Az egyszerű kezelés azonban e megoldás korántsem egyetlen előnye, ugyanis a jármű által rendelkezésre bocsátott adatokat számos alkalmazás használhatja fel, hogy hasznos és szórakoztató funkciókkal szolgáljon.
A Volkswagen háromféle lehetőséget - MirrorLink®, Android Auto™ (Google) és Apple CarPlay™ - is kínál a mobiltelefon csatlakoztatására, vonzó lehetőségek sokaságával. A www.volkswagen.at/mobiltelefon  oldalon Ön is megtekintheti, melyikkel kompatibilis mobilkészüléke. Kérjük, vegye tekintetbe, hogy egyes alkalmazások nem szerepelnek mindhárom említett technika számára a kínálatban, illetve a csatlakozások elérhetősége országonként változhat.
 

A Car-Net Guide & Inform mobil online-szolgáltatások csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszerrel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WLAN-hotspotként is működhet. Alternatívaként az extrafelszerelésként kínált CarStick vagy adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt feltétlen átalánydíjas szerződést javasolt választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/car-net oldalon. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és tartalmukban változhatnak. A Car-Net Guide & Inform rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/car-net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata