Pontosan azon információk, amelyeket látni kíván

Active Info Display

Az extrafelszerelésként rendelhető Active Info Display révén Ön a kombinált műszeregységek előnyeit a nagyfelbontású és nagyméretű, 26 centiméter (10,25 col) képátlójú színes TFT-képernyővel együtt élvezheti. A nagyobb pixelsűrűség, az intenzívebb színek és fényesség, illetve a nagyobb kontraszt mellett különböző nézetek is választhatók, így Ön célzottan összpontosíthat bizonyos adatokra, amelyek a hagyományos tartalmak - mint például a sebesség- és fordulatszámmérő, illetve a kilométerszámláló - mellett jelennek meg a kombinált műszeregységen.

Tetszés szerint a multifunkciós kormánykerékről vagy az infotainment-rendszerről választhatja ki, mit szeretne látni. Igény szerint hívhat le például részletes menetadatokat, a teljes kijelzőfelületre a navigációs térképet vagy éppen a vezetői segédrendszerek működésének vizuális megjelenítését, de a hagyományos körműszerek helyett az MP3-lejátszón futó zeneszám címét vagy az éppen folytatott telefonbeszélgetés kapcsolati adatait is láthatja. Kombinált tartalom is lekérhető, például a navigációs térkép és a médiakijelző együttesével.

Az infotainment-rendszeren keresztül akár háromféle nézet is konfigurálható, tárolható, majd gombnyomásra lehívható a multifunkciós kormánykerékről. Emellett a hagyományos információs profil is rendelkezésre áll, ahol a megszokott módon a sebesség- és a fordulatszámmérő, illetve közöttük a multifunkciós kijelző látható.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

 

Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata