Nem szeret alkalmazkodni?

Külső megjelenés

Mélyfekete gyöngyház, Ezüstfehér metál és Villámpiros - minden színben szembetűnő. Feltűnő fóliadekorációja¹ - amely kizárólag a Polo beats számára szerepel a kínálatban - az Ön által választott fényezéssel harmonizál. Az Ezüstfehér metál esetében például a tetőn és a motorházfedélen húzódó fólia vörös vonallal kiegészített, széles matt-áttetsző csíkot alkot. A külső visszapillantó tükrök házainak színe szintén sajátos kontrasztot alkot a karosszéria fényezésével, s a Villámpiros és az Ezüstfehér metál mellett Mélyfekete gyöngyház lakkozással jelennek meg. Mindig harmonikusan illeszkednek az összhatásba a 16 col peremátmérőjű "Torsby" könnyűfém keréktárcsák, amelyek kéttónusú, fekete/ezüst polírozással készülnek. Oldalnézetben további jellegzetes motívum vonzza a tekintetet: a jól ismert beats embléma, amely itt a B-oszlopon tűnik fel, immár teljessé téve a stílusosan "cool" fellépést.

A dekorfóliákon, különösen közvetlen napsugárzás hatására egy-három év után - a forró égövi területeken akár egy éven belül is - kopási és öregedési nyomok jelenhetnek meg. Amennyiben a dekorfólia hosszabb ideig a járművön marad, eltérések mutatkozhatnak a fényezés fóliával fedett és a fólia által nem védett felületei között.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo beats

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata