Nem szeret alkalmazkodni?

Mélyfekete gyöngyház, Ezüstfehér metál és Villámpiros - minden színben szembetűnő. Feltűnő fóliadekorációja¹ - amely kizárólag a Polo beats számára szerepel a kínálatban - az Ön által választott fényezéssel harmonizál. Az Ezüstfehér metál esetében például a tetőn és a motorházfedélen húzódó fólia vörös vonallal kiegészített, széles matt-áttetsző csíkot alkot. A külső visszapillantó tükrök házainak színe szintén sajátos kontrasztot alkot a karosszéria fényezésével, s a Villámpiros és az Ezüstfehér metál mellett Mélyfekete gyöngyház lakkozással jelennek meg. Mindig harmonikusan illeszkednek az összhatásba a 16 col peremátmérőjű "Torsby" könnyűfém keréktárcsák, amelyek kéttónusú, fekete/ezüst polírozással készülnek. Oldalnézetben további jellegzetes motívum vonzza a tekintetet: a jól ismert beats embléma, amely itt a B-oszlopon tűnik fel, immár teljessé téve a stílusosan "cool" fellépést.


¹ A dekorfóliákon, különösen közvetlen napsugárzás hatására egy-három év után - a forró égövi területeken akár egy éven belül is - kopási és öregedési nyomok jelenhetnek meg. Amennyiben a dekorfólia hosszabb ideig a járművön marad, eltérések mutatkozhatnak a fényezés fóliával fedett és a fólia által nem védett felületei között.
 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés