Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Polo beats

 

Hang: rendben

Minden jó buliban gondoskodik valaki a zenéről - az úton az új Polo beats látja el e feladatot. Erőteljes 300 watt teljesítményű beats hangrendszere jóvoltából Ön mindenkor különleges hangzásélményt élvezhet, amit nem csupán hallhat, hanem láthat is. A semmi mással össze nem téveszthető beats stílusnak köszönhetően így a megjelenés is: rendben.

Hangzásvilág Több basszust szeretne?

Csavarja fel a hangerőt és élvezzen olyan basszusokat, amelyek mindenkit lázba hoznak. A Polo beats a Beats Electronics hifi-specialista hangrendszerével készül, amely beats by Dr. Dre fejhallgatómárkájával vívott ki magának világhírt.

Külső megjelenés Nem szeret alkalmazkodni?

A Polo beats volánja mögött a saját útját járhatja, amely fóliadekorációja révén valóban semmi mással össze nem téveszthető modell. A külső visszapillantó tükrök házai színes kontrasztot alkotnak a karosszéria fényezésével, míg a 16 col peremátmérőjű "Torsby" könnyűfém keréktárcsák igazán sportos stílusjegyek.

Utastér Beszállás, indul a parti!

A Polo beats utastere hangrendszerén túl is a legjobb hangulatról gondoskodik, különleges beats-dizájnnal kényezteti Önt és utasait.

Üléskényelem Sokan megirigyelnék helyét

Foglaljon helyet az ülésben, ahol a sztárok is szívesen lennének. A Polo beats ugyanis elöl két igényes, beats-logó nyomattal kiegészített sportüléssel vár.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata