Trailer Assist

 

Az opcionális Trailer Assist rendszer a lehetőségei keretein belül jelentősen megkönnyíti a vontatmánnyal tolatást.

Egy szűk folyosó megnehezítheti a vontatmánnyal tolatást. A Trailer Assist rendszerrel ez nem jelent gondot: Önnek csak hátrameneti fokozatba kell kapcsolnia és megnyomnia a parkolássegítő gombot.

A kezelőpanel gombjaival állítsa be a kívánt tolatási szöget. Ezután a Trailer Assist rendszer pontosan a megadottak szerint irányítja a vontatmányt tolatás közben.

Önnek csak a gáz- és a fékpedált kell kezelnie. A rendszer teljesen automatikusan átveszi a kormányzást, azonban Ön a parkolássegítő gomb megnyomásával vagy a kormánykerék elfordításával bármikor felülbírálhatja a rendszert.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés