Climatronic klímaberendezés

 

Túl hideg, túl meleg? A megfelelő hőmérséklet megtalálása különösen nyáron és télen több utassal autózva kényes és nehéz feladat lehet.
A Climatronic klímaberendezéssel a kívánt hőmérsékletért folytatott vita immár a múlté. Három légkondicionáló-zónájával a vezető, az első utas, valamint a hátsó utasok egymástól függetlenül állíthatják be a vágyott hőmérsékletet.
Ám a Climatronic rendszer ennél sokkal többre is képes: sebességfüggő vezérlése csökkenti a ventilátorok fordulatszámát és ezzel a zajszintet alacsony tempónál. A szélvédő tisztításakor és a hátramenet kapcsolásakor automatikusan aktiválódó belső levegőkeringtetés megkíméli a bennülőket a kellemetlen szagoktól. Gombnyomásra bekapcsolható a leolvasztó funkció - ez igazán praktikus segítség bepárosodott vagy eljegesedett üvegek esetén. A Climatronic klímaberendezés a Highline szint esetében a szériafelszereltség része, a többi kivitelnél kívánságra rendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés