Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az Év Autója már volt. Most övé az év ajánlata? Passat Variant Business modellek kimagasló felszereltséggel, akár 1 400 000 Ft árelőnnyel.

A Passat és Passat Variant Variant Business modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,1-6,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 135-168 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsik illusztrációk, extra felszereltséget tartalmazhatnak. Az akció 2018. június 5-től a raktárkészlet erejéig érvényes. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, részletes tájékoztatásért és ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!

Minden részletében átgondolt

A Passat Variant az igényes autósok számára is magas színvonalú kényelemmel szolgál, miközben a legkorszerűbb technikákkal csábít. Sokoldalúságát bőséges térkínálata és intelligens csomagtér-koncepciója fokozza tovább.

Éppoly egyéni, mint Ön.

A függetlenség az erőből fakad. Miként a képesség is, hogy ki is tudjuk mutatni azt. A Passat és Passat Variant modellekből első látásra árad a bennük rejlő erő és szuverenitás. A külső jegyek közül a legfeltűnőbbek a markáns formájú LED fényszórók, a LED hátsó lámpák és a dinamikus oldalvonal. Az eleganciát tovább fokozza a hosszú tengelytáv és a karosszéria rövid túlnyúlása. De hisz Ön is látja: a Passat és Passat Variant egyszerűen jól néz ki.

Galéria

Ismerje meg a Passat Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Passat Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Rádió és navigáció

Jól informáltan és inspiráltan.

A kívánságra rendelhető rádió- és navigációs rendszerek között Ön is gyorsan megtalálhatja ideális "útitársát", akár okostelefonját vagy MP3-lejátszóját szeretné csatlakoztatni, CD-it kívánja lejátszani vagy mindenkor jól informáltan akar közlekedni. Érintőképernyőjükkel és opcionális hangvezérlésükkel e berendezések könnyen és egyszerűen kezelhetők, a Discover Pro navigációs rendszer pedig már alapkivitelében tartalmazza a hangvezérlést.

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az internetről.

Az internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

DYNAUDIO Confidence

A high-end hangsugárzó-rendszerek dán specialistája, a DYNAUDIO világszerte nagy tekintélynek örvend. A Passat Variant kínálatában a DYNAUDIO Confidence hangrendszer szerepel, amely 10 hangszórójával tökéletesen e modellek utasterére hangolva működik. A centersugárzó, a mélynyomó és a 10-csatornás, digitális erősítő 700 watt összteljesítménnyel egyaránt hathatósan hozzájárul a briliáns hangzásvilághoz, amit a dinamikus menetzaj-kiegyenlítésnek köszönhetően alig zavarhatnak meg külső hatások.

Vezetői segédrendszerek

Fejlett hálózatban

Az új Passat mindenkinek egyszerűvé teszi, hogy mindig "hálózatban maradjon". Az extrafelszerelésként kínált Comfort és Premium mobiltelefon-csatlakozások az autó külső antennájával összeköttetésben biztosítanak optimális vételt.

Traffic Jam Assist

A Traffic Jam Assist dugóban haladva elemzi a járműve előtti forgalmat, és annak megfelelően avatkozik be. Részben automatikusan fékez, gyorsít és kormányoz, nagyobb kényelmet nyújtva Önnek araszoló forgalomban.

 

 

Környezetfigyelő rendszer

A környezetfigyelő rendszer segítségével mostantól sokkal könnyebb lesz nehezen átlátható helyzetekben manővereznie. Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett kamerák teljes képet nyújtanak Önnek a Passat körüli területről, közvetlenül a rádió vagy a navigációs rendszer képernyőjén megjelenítve.

Emergency Assist

Ha menet közben valamilyen okból abbahagyja a Passat irányítását (pl. nem kezeli a kormánykereket, valamint a fék- és a gázpedált), akkor a rendszer lehetőségeihez mérten figyelmezteti Önt és a közlekedés többi résztvevőjét, valamint a forgalmi sávban tartja és állóra fékezi az autót.

Trailer Assist

Többé nem okoz gondot vontatmánnyal tolatni: az irány és a tolatási szög megadása után a rendszer átveszi a kormányzást. A rendszer pontosan irányítja az utánfutót, miközben Önnek csak a gázadással és a fékezéssel kell foglalkoznia.

ACC és Front Assist

A gyalogos-felismeréssel kiegészített, városi vészfékfunkcióval működő "Front Assist" rendszer érzékeli a gyalogosokat és az egyéb úttesten lévő akadályokat, és időben figyelmezteti a vezetőt. Ha nem reagál, a rendszer automatikusan lefékezi a járművet. Így nemcsak Önt, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is megóvja a lehetséges balesetektől.

Kényelem

Easy Open

Egyszerű pakolás.

Tudjuk, hogy mindig tele a keze - a nagybevásárlás szatyraival, sporttáskákkal vagy éppen gyermeke ül karjaiban. A praktikus Easy Open funkció használatával anélkül nyithatja fel a csomagtérajtót, hogy bármit is le kellene tennie.

Aktív információs kijelző (Active Info Display)

A digitális, kombinált műszeregység egy nagyfelbontású, színes képernyőből áll: ez a kijelző az összes menetadatot és akár a navigációs rendszer térképét is grafikusan jeleníti meg. Különféle információmegjelenítési profilok állnak rendelkezésre a nagyobb kényelem és rugalmasság érdekében.

Climatronic klímaberendezés

A Climatronic klímaberendezés több zónás vezérlésének köszönhetően a vezető, az első utas és a hátsó utasok külön-külön állíthatják be azt a hőmérsékletet, amely számukra kellemes.

ergoComfort ülés

Az ergoComfort ülésben hátát igazán kímélő módon utazhat. Ez az ülés helyes, gerincoszlopa számára optimális tartásról gondoskodik, éppen ezért kapta meg az egészséges hát érdekében kampányoló Aktion Gesunder Rücken e.V. szervezet tesztjén az ajánlott minősítést.

R-Line

R-Line „Exterieur”

Megnyugtató látvány.

A szemnek egy pillanatnyi pihenőre sincs szüksége - még szerencse, hisz nem is lesz rá ideje, ha meglátja a Passat R-Line "Exterieur" kivitelét. Az okok nyilvánvalóak: az első lökhárító R-Style speciális légbeömlőkkel és az "R-Line" logóval díszített hűtőrács azonnal magukra vonják a tekinteteket. A körbefuttatott króm díszcsíkok, az R-Line oldalküszöbök és az opcionális, 19 colos "Verona" könnyűfém keréktárcsák sportos eleganciát kölcsönöznek a Passatnak, amelyet az opcionálisan rendelhető R-Line sportcsomaggal még tovább fokozhat: ez körülbelül 15 mm-rel süllyesztett sportfutóművet, sötétített hátsó oldalablakokat és hátsó szélvédőt, progresszív kormányzást és XDS elektronikus differenciálzárat tartalmaz.

R-Line "Interieur"

A rajongás tapintható.

A Passat és Passat Variant nemcsak kívül, de az utasterében is magával ragadó, köszönhetően az R-Line "Interieur" csomagnak, melynek elemei többek között: a sportkormány, a sebességváltógomb és a szőnyegek kontrasztos színű díszvarrásai. Ehhez társulnak az R-Line nemesacél ajtóküszöbök, a "Silver Rise" érdesített alumíniumdekorációs betétek, valamint a nemesacél designnal készült pedálok. A "Highline" felszereltségi szinttel kombinálva rendelhető "Nappa" bőr sportülések "Carbon Style" (hasított bőr) ülésszélekkel és kontrasztos színű díszvarrásokkal készülnek, rajtuk a tipikus "R-Line" logóval.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek