Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Passat Alltrack Minden területen otthon van.

Robusztus és magabiztos

Merészkedjen le a megszokott utakról - megnövelt szabad hasmagasságával a Passat Alltrack terepen is biztosan jár. Sportos, offroad-stílusú, egyéni lökhárítók, szemcsés fekete bevonatú légterelő és küszöbborítások teszik első pillantásra egyértelművé a Passat Alltrack terepes képességeit. Elölnézetben az alapfelszereltséghez tartozó ködfényszórók és a külső visszapillantó tükrök matt krómhatású házai, hátul pedig kétoldalt a trapéz alakú krómozott kipufogó-végcsövek tűnnek fel. A hűtőrács, az első sárvédők és a csomagtérajtó "Alltrack" feliratai, valamint az ezüstre eloxált tetősínek jól érzékeltetik az Alltrack sportos jellegét.

Futómű

Magas szinten.

A nehéz útviszonyokra kialakított, az alapkivitelhez tartozó futómű harmonikusan "simítja" ki a talaj egyenetlenségeit. A felfüggesztések a fennakadások elkerülésére 27,5 milliméterrel magasabbra emelik a karosszériát, de a magas útpadkák, mély kátyúk és a műutaktól távoli terepek sem jelenthetnek már akadályt. A sérülésektől elöl és hátul masszív alsó védőlemez óvja az autó alját.

Galéria

Ismerje meg a Passat Alltrack legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Passat Alltrack legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Rádió és navigáció

Ideális útitárs.

16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú színes érintőképernyő, 8 hangszóró nyújtotta térhangzás, Bluetooth-kapcsolat és csatlakozási lehetőség az okostelefon vagy éppen az MP3-lejátszó számára: az alapkivitelhez tartozó Composition Media mindent tud, ami Önt útközben tájékoztathatja és szórakoztathatja. Kedvenc adója kiváló minőségű vétele mellett CD-lejátszót és SD-kártyanyílást is kínál.

Extraként Discover Media és a Discover Pro révén a legújabb generációs navigációs rendszerek is szerepelnek a választékban, amelyek nagyméretű színes érintőképernyőjükkel egyaránt tökéletes "idegenvezetőként" szolgálnak. Az egyszerű kezelés, a számos csatlakozási lehetőség és a telefon-kihangosítóhoz rendelkezésre álló Bluetooth-kapcsolat itt egyaránt magától értetődő, a Discover Pro infotainment-rendszer pedig hangvezérléssel is irányítható.

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az internetről.

Az internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

DYNAUDIO Confidence

A high-end hangsugárzó-rendszerek dán specialistája, a DYNAUDIO világszerte nagy tekintélynek örvend. A Passat Alltrack kínálatában a DYNAUDIO Confidence hangrendszer szerepel, amely 10 hangszórójával tökéletesen e modellek utasterére hangolva működik. A centersugárzó, a mélynyomó és a 10-csatornás, digitális erősítő 700 watt összteljesítménnyel egyaránt hathatósan hozzájárul a briliáns hangzásvilághoz, amit a dinamikus menetzaj-kiegyenlítésnek köszönhetően alig zavarhatnak meg külső hatások.

Fejlett hálózatban

Az új Passat mindenkinek egyszerűvé teszi, hogy mindig "hálózatban maradjon". Az extrafelszerelésként kínált Comfort és Premium mobiltelefon-csatlakozások az autó külső antennájával összeköttetésben biztosítanak optimális vételt.

 

Vezetői segédrendszerek

Menetprofil-választás

Rendkívüli alkalmazkodóképesség.

Az Eco, Normal és Sport menetprofilok mellett a Passat Alltrack Offroad üzemmódot is kínál, amely a blokkolásgátló berendezés és a gázpedál terepre adaptált karakterisztikáját foglalja magában. A hegymenet-asszisztens induláskor megelőzi a jármű nem kívánt visszagurulását, a lejtő-asszisztens pedig a biztonságos ereszkedésnek megfelelően szabályozza a motor forgatónyomatékát.

Válassza bármelyik menetprofilt, a motor, a sebességváltó és a futómű karakterisztikájának ideális összhangja áll rendelkezésére, illetve igény szerint különösen üzemanyag-takarékosan is közlekedhet. Mindemellett a légkondicionáló berendezés, a fényszórók és a vezetői segédrendszerek egyes beállításai is az egyéni igényekre szabhatók. Az opcióként kínált adaptív futómű-szabályozás (DCC) mindezt a hidraulikus csillapítás változtatásával egészíti ki.

Area View

Körkörös kilátás.

Egyes helyzetekben csakis az Area View környezet-megfigyelő rendszer segíthet a jármű környékének teljes áttekintésében. A Passat Alltrack környezetét figyelő négy kamera hasznos képeket szolgáltat az infotainment-rendszer képernyőjén, így Ön a nehezen belátható kereszteződésekbe is betekinthet, hajszálpontosan manőverezhet az utánfutó vonófejére, illetve kerülheti ki hátramenetben is az akadályokat. Különösen hasznos az Area View, ha szűk hely áll rendelkezésre a manőverezéshez, mivel Ön a Passat Alltrack mindegyik oldalát jól áttekintheti.

A négy kamera képei alapján a rendszer háromdimenziós madártávlati perspektívát is elő tud állítani, amely az egyes kamerák - bizonyos mértékig korlátozott - látómezejével mutatja a Passat Alltrack körkörös környezetét. E megoldás különösen nehéz terepen segítheti hatékonyan a vezetést.

Rear View

Hátramenet kapcsolásakor a Rear View tolatókamera is automatikusan működésbe lép. A Passat Alltrack hátuljába épített kamera az infotainment rendszer képernyőjén jeleníti meg képét, a tájékozódást könnyítő segédvonalakkal együtt. A Rear View így az autó mögötti terület - korlátozott - képével segíti az akadályok hatékonyabb észlelését.

Trailer Assist

Többé nem okoz gondot vontatmánnyal tolatni: az irány és a tolatási szög megadása után a rendszer átveszi a kormányzást. A rendszer pontosan irányítja az utánfutót, miközben Önnek csak a gázadással és a fékezéssel kell foglalkoznia.

ACC és Front Assist

A gyalogos-felismeréssel kiegészített, városi vészfékfunkcióval működő "Front Assist" rendszer érzékeli a gyalogosokat és az egyéb úttesten lévő akadályokat, és időben figyelmezteti a vezetőt. Ha nem reagál, a rendszer automatikusan lefékezi a járművet. Így nemcsak Önt, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is megóvja a lehetséges balesetektől

Gazdaságosság

4Motion

Hatékony tapadás.

A nehéz terepen is kiemelkedő vonóerő-átadási képességek szolgálatában a Passat Alltrack már alapkivitelében a 4Motion összkerékhajtással készül, amely úgy osztja el a motor forgatónyomatékát az első és a hátsó tengely között, hogy minden kerékhez pillanatnyi tapadási viszonyainak mértékében jusson el. Ennek megfelelően utcán és terepen egyaránt hatékonyan veszi elejét a kerekek blokkolásának és kipörgésének, miközben stabil egyenesfutási tulajdonságokról gondoskodik. 'A 4MOTION összkerékhajtás állandóan aktív, mindössze a másodperc tört része alatt reagál a pillanatnyi menethelyzetre, kedvezőtlen út- és időjárási viszonyok között is nagyban hozzájárulva a közlekedés biztonságához.

Adaptív futómű-szabályozás (DCC)

Beállítás kérdése.

A Passat Alltrack 162 kW (220 LE) TSI és 176 kW (240 LE) TDI változata már alapkivitelében tartalmazza az adaptív futómű-szabályozás (DCC) technikáját. Ha valamelyik másik erőforrás mellett dönt, extraként áll rendelkezésére ez a rendkívül hasznos berendezés, amely a kerékfelfüggesztések csillapításának állításával javítja a menettulajdonságokat, s egyszerű gombnyomásra kínálja a hangsúlyosan sportos illetve kényelmes, valamint a normál karakterisztika közötti választás lehetőségét. A DCC az útfelület változásaira folyamatosan reagálva a kormányzás, a fékezés és a gyorsítás hatásait is számításba veszi. Fedezze fel a vezetés e teljesen újszerű élményét, amelynek részeként a kormányzás is az Ön igényei szerinti beállításnak megfelelően működik.

 

Kényelem

Egyéni igények

Személyre szabva.

Ha rendszeresen más és más vezetők ülnek a Passat Alltrack volánja mögé, nagyban növelik kényelmét a már a szériafelszereltségben is szereplő egyéni beállítási lehetőségek, amelyek egyénenként tárolhatók. Az aktuális sofőr a kombinált műszeregységen keresztül, vagy a Key Memory funkciónak köszönhetően az általa használt kulccsal jelentkezhet be. Ezt követően aktiválódnak az egyes személyes beállítások, így például az ülés, a légkondicionáló berendezés, a külső visszapillantó tükrök, a világítás és a menetprofil automatikusan személyre szóló állását veszi fel - s Ön mindent úgy talál, ahogyan legutóbb hagyta.

Ülések

Kényelem a hátnak.

Háta abból sem érzékelhet semmi kényelmetlenséget, ha éppen hegyen-völgyön át autózik. Az alapkivitelhez tartozó Alltrack komfortülések ergonómiailag kedvező módon támasztják a hátgerincet. Az ülés oldalpárnáinak belső része robusztus és igényes Alcantara, míg középső sávjuk "7 Summits" szövetkárpittal készül. Az exkluzív kivitelt a fejtámlák Alltrack logója teszi teljessé.

Az első ülések extraként masszázs- és klímafunkcióval is felszerelhetők, amelyek nem csupán a hosszú utazások során jöhetnek jól. Ha legszívesebben bőrbevonatú ülésekben foglalna helyet, az extraként kínált nappabőr kárpitozást is választhatja. Mindegyik típusú első ülés közös jellemzője az Aktion Gesunder Rücken független szervezet minősítése, amellyel az egészséges hát szempontjából alapvető fontosságú optimális üléspozíciót ismerik el.

Head-up-Display

Minden szem előtt.

A Head-up kijelző a szélvédő előtti polikarbonát fóliára vetíti a legfontosabb információkat, így a sebességérték, az érzékelt közlekedési táblák, a vezetői segédrendszerek működésének adatai, valamint a figyelmeztető és navigációs jelzések a vezető közvetlen látóterében jelenhetnek meg. Ezzel minden fontos információt úgy olvashat le, hogy tekintetét mindvégig az úton tartja. A kijelzőfelület, amelyen a kivetített tartalom megjelenik, a műszerfalba süllyeszthető, ekkor a felület síkjába illeszkedő fedél zárja le.

 

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek