VW Passat GTE Variant: Hatékony együttműködés

Természetesen a vezetés élvezete sem maradhat el: a közvetlen befecskendezésű és turbófeltöltésű benzinmotor teljesítménye 115 kW (156 LE), maximális forgatónyomatéka pedig 250 newtonméter. Hibrid üzemmódban 220 kilométer/óra feletti végsebesség érhető el.

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km): kombinált 1,7 - 1,6; elektromosáram-fogyasztás (kWh/100 km): kombinált 12,8 - 12,2; szén-dioxid-kibocsátás (g/km): kombinált 39 - 37; gazdaságossági besorolás: A+

A megadott értékeket a vonatkozó előírás szerinti mérési eljárás során határozták meg. Az adatok nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, csupán a különböző járműtípusok közötti összehasonlítás célját szolgálják. Az üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztás és a CO₂-kibocsátás nemcsak a motor hatásfokától/az akkumulátor energiatartalmától függ, hanem a vezetési stílus és egyéb, nem műszaki tényezők (például környezeti tényezők) is befolyásolják.

Az extrafelszerelések és tartozékok (például kiegészítő elemek, az alapkivitelétől eltérő gumiabroncsok) következtében megváltozhatnak a jármű bizonyos paraméterei - például megnövekedhet saját tömege, gördülési ellenállása és légellenállási együtthatója -, amelyek az út és időjárási, valamint forgalmi viszonyok mellett befolyásolhatják az üzemanyag-fogyasztást és a menetteljesítményeket. Az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátás a megadott tartományokban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok és extrafelszerelések függvénye.

Megjegyzés az 1999/94/EG irányelv jelenleg érvényes formájával összhangban: további információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási és fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a "Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen" ("Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról") kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH társaságtól (D-73760 Ostfildern, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a www.dat.de internetes oldalról térítésmentesen beszerezhető.

A gazdaságossági besorolás saját tömegük figyelembevételével, szén-dioxid-kibocsátásuk alapján értékeli az egyes járműveket. Az átlag szintjének megfelelő modellek D, az aktuális átlagot felülmúlóak A+, A, B vagy C, az átlagot el nem érők pedig E, F vagy G besorolást kapnak.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés