Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

SUV modellek A Volkswagen SUV modelljei

A Volkswagen SUV modelljeit minden részletükben kiemelkedő dinamika jellemzi, s minden tekintetben kimondottan sportosnak bizonyulnak. Legyen éppen szó nagyvárosi forgalomról vagy terepes kalandokról, a megemelt üléspozíció, a kívánságra rendelkezésre álló 4MOTION összkerékhajtás, valamint a szériafelszereltséget bővítő, illetve extrafelszerelésként rendelhető vezetői segédrendszerek sokasága mindenkor a legmagasabb színvonalú kényelemről gondoskodik.

Az új T-Roc

Magabiztosnak született.

Egyéni karakterű autóra vágyik? A T-Roc volánja mögött olyan korszerű crossover-modellben foglalhat helyet, ami magabiztos formavilágával mindenkit lenyűgöz.

-> Bemutatóterem

Tiguan

Kimondottan erőteljes formák

Dinamikus arányok, kifejező orr- és erőteljes farkialakítás - az új Tiguan kompakt méretei ellenére sem téveszthető össze semmi mással. Markáns hűtőrácsa, letisztult formai nyelvezete magabiztos körvonalakban folytatódik, oldala pedig még hangsúlyosabban emeli ki karakteres vonalvezetését. Megjelenése erőt és igényességet sugároz - harmonikusan illeszkedve a számtalan lehetőséget rejtő aktív életvitelhez.

-> Bemutatóterem

Az új Tiguan Allspace

Kalandok hét utasra és hetedhét országra.

A hegyi szerpentintől a tengerparti országútig - az új Tiguan Allspace volánja mögött bármilyen környezetben otthon érezheti magát - egyéni, erőteljes és mindig eredeti stílus.

-> Bemutatóterem

A Touareg

A Volkswagen legnagyobb SUV modellje

Progresszív formavilágával a Touareg utcán és terepen egyaránt erőteljes menettulajdonságokat ígér. Letisztult és semmi mással össze nem téveszthető formai nyelvezete egészen a legapróbb részletéig meggyőzőnek bizonyul. Elejét kompakt kialakítású hűtőrács, markáns lökhárító és modern stílusú fényszórók határozzák meg, míg erőteljes hátulján új tervezésű lökhárító és diffúzorelem, illetve a csomagtérajtó még karakteresebb tornádóvonala szolgál különösen lendületes stílusjegyként.

-> Bemutatóterem