Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Limousine modellek Magas fokú igényesség

Még sohasem hatottak ennyire újszerűnek e klasszikus formák, mint a Volkswagen limuzinjain. Kiegyensúlyozott és harmonikus arányaikat sportosan elegáns vonalvezetéssel és igényes részletmegoldásokkal kombinálják. Áramvonalas kontúrok és tiszta formák kölcsönöznek e modelleknek egyéni és exkluzív összhatást.

A Jetta

Dinamikus lépcsőshátú

A Jetta a klasszikus lépcsőshátú dizájn szerinti limuzinként harmonikus arányokat vonultat fel. Letisztult formák elöl, friss stílusú far, nagyméretű kerekek és áramvonalas sziluett - mind-mind olyan tulajdonságok, amelyek éppoly sportos, mint elegáns megjelenést kölcsönöznek számára. Markáns alsó légbeömlő nyílásai és krómozott lamellákkal kialakított hűtőrácsa tovább erősítik ezt az összhatást.

-> Bemutatóterem

A Passat

Amikor formát ölt a siker

A Passat a legmagasabb igényeknek is megnyerő könnyedséggel felel meg. A 2015-ös iF Gold Award "Termék" kategóriájának győzteseként tiszta stílusát intenzív képi nyelvezettel ötvözi. Olyan kifejező dizájnról van szó, amelyben minden egyes vonal pontos rendeltetéssel bír, s amely nyomán már-már eltűnni látszik a közép- és felsőkategória közötti határ. E limuzin magas fokú eleganciájával tökéletes összhangban kínálja praktikus erényeit.

-> Passat