Kombi modellek Állnak szinte minden kihívás elé

A Volkswagen kombi modelljei igazán sokoldalú tehetségek. Kényelmükkel éppoly meggyőzőnek bizonyulnak, mint menetteljesítményeikkel, mégpedig egyaránt kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett. A sportos formák számára is bőséges teret kínálnak, kívül és belül stílusos és igényes megjelenéssel. Az esztétikus külsőt magas fokú belső variálhatóság egészíti ki, miközben a modern környezet kellemes hangulatot és térérzetet sugároz.

A Golf Variant

Egyéni fellépés

Eleje kialakításakor nagy hangsúlyt fektettek a formatervezők a dinamikára és a színvonalas részletekre. Lökhárítói igényesen, a karosszéria színére fényezve, hűtőrácsa és légbeömlő nyílásai pedig markáns feketében jelennek meg. Az irányjelzők és a nappali menetfény a céltudatosan előre tekintő halogén fényszórókba integráltan működnek.

-> Golf Variant
-> Golf Alltrack

A Passat Variant

Igényes formavilág

Az eleve széles és erőteljes hatású Passat Variant eleganciát és dinamikát sugároz, jól érzékeltetve, hogy milyen esztétikus formát is ölthet a következetes funkcionalitás. Hosszú és alacsonyan ívelő motorházteteje, karosszériája rövid túlnyúlásai, hosszú tengelytávja és oldalának markáns vonalai agilitással és semmi mással össze nem téveszthető egyéniséggel ruházzák fel. E jól sikerült formákat 2015-ben, a "Termék" kategóriában az iF Gold Award kitüntetéssel, a formatervezés világának egyik legjelentősebb díjával ismerték el.

-> Bemutatóterem

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés