Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Kombi modellek Állnak szinte minden kihívás elé

A Volkswagen kombi modelljei igazán sokoldalú tehetségek. Kényelmükkel éppoly meggyőzőnek bizonyulnak, mint menetteljesítményeikkel, mégpedig egyaránt kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett. A sportos formák számára is bőséges teret kínálnak, kívül és belül stílusos és igényes megjelenéssel. Az esztétikus külsőt magas fokú belső variálhatóság egészíti ki, miközben a modern környezet kellemes hangulatot és térérzetet sugároz.

Az új Golf Variant

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Bármit is tervez, az új Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

-> Golf Variant
-> Golf Alltrack
-> Golf GTD Variant

A Passat Variant

Igényes formavilág

Az eleve széles és erőteljes hatású Passat Variant eleganciát és dinamikát sugároz, jól érzékeltetve, hogy milyen esztétikus formát is ölthet a következetes funkcionalitás. Hosszú és alacsonyan ívelő motorházteteje, karosszériája rövid túlnyúlásai, hosszú tengelytávja és oldalának markáns vonalai agilitással és semmi mással össze nem téveszthető egyéniséggel ruházzák fel. E jól sikerült formákat 2015-ben, a "Termék" kategóriában az iF Gold Award kitüntetéssel, a formatervezés világának egyik legjelentősebb díjával ismerték el.

-> Passat Variant