Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Kompakt modellek A legkisebbektől a Golf-kategóriáig

A kompakt modellek mindig is különös figyelmet élveztek a Volkswagen palettáján. Nem csoda, hiszen a Golf kategóriája névadója, mai napig etalonja, az időtlen esztétikum, minőség, igényesség, elegancia és sármos vonzerő szinonimája. Kisebb testvérei szintén megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, három- és ötajtós kiviteleikben egyaránt.

Az up!

Mindig a középpontban

Az up! pontosan alkalmazkodik az Ön személyes stílusához és számtalan egyéni kialakítási lehetőségével új színt hoz a mindennapokba. Például a tető és a külső visszapillantó tükrök házainak fekete és fehér színei közül éppúgy választhat, mint a könnyűfém keréktárcsák kínálatából. Az egyedi megjelenést a LED-technikájú nappali menetfény, illetve a külső visszapillantó tükrökbe épített, ugyancsak LED-irányjelzők teszik teljessé, amelyek egyaránt az alapfelszereltséget bővítik.

-> up!
-> e-up!

Az új Polo

Megbízható, kényelmes és sportos.

Letisztult formai nyelvezetével és elegáns vonalvezetésével a forma és a funkció tökéletes harmóniáját kínálja, miközben kényelmes, biztonságos és korszerű megoldásokkal bizonyul meggyőzőnek. Röviden: a Polo egyből kedvet teremt vezetéséhez.

-> Polo
-> Polo beats

Az új Golf

Szinte minden más autónál sokoldalúbb.

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez egy hamisítatlan Golf: az újratervezett fényszóróktól és lökhárítóktól, a dinamizmust sugalló hűtőrácson át, a hátsó diffúzorig, illetve LED hátsó lámpákig, az autó megjelenése éppoly figyelemreméltó, mint a korábbi generációk modelljei.

-> Golf
-> Golf GTI
-> Golf R
-> e-Golf