Kompakt modellek A legkisebbektől a Golf-kategóriáig

A kompakt modellek mindig is különös figyelmet élveztek a Volkswagen palettáján. Nem csoda, hiszen a Golf kategóriája névadója, mai napig etalonja, az időtlen esztétikum, minőség, igényesség, elegancia és sármos vonzerő szinonimája. Kisebb testvérei szintén megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, három- és ötajtós kiviteleikben egyaránt.

Az up!

Szimpatikusan egyszerű, egyszerűen szimpatikus

Mindössze 3,54 méterén fejezi ki maradéktalanul az up! a legmodernebb stílusban a Volkswagen formai nyelvezetét. A markáns rajzolatú oldalablakok, a letisztult felületek és az egyszerű vonalvezetés révén különösen jól érvényesülhetnek az olyan egyéni megoldások, mint például a teljes egészében üveg csomagtérajtó. Az up! elejét mosolya határozza meg, e "Smiling Face" a márkaemblémát magában foglaló, diszkrét hűtőráccsal válik teljessé.

-> up!
-> e-up!

A Polo

Erős karakter

Hátulját hangsúlyos élek és letisztult vonalak, összességében pedig kompakt forma jellemzi. Hátsó lámpái, fényvisszaverői, de még rendszámtáblatartója is kimondottan jellegzetes stílusjegyek, amelyeknek köszönhetően mindenki szívesen fordul meg a Polo után. Hangsúlyosan formált vállöve és előrenyúló eleje révén a Polo kompakt külső méretei kárára kötött kompromisszumok nélkül hat hosszabbnak. Olyan részletei, mint a külső visszapillantó tükrök beépített irányjelzővel kiegészített és a karosszéria színére fényezett házai, csak még tovább erősítik a dinamikus benyomást.

-> Bemutatóterem

A Golf

Tökéletes forma, időtlen elegancia

A Golf önmagában definiálja kategóriáját, miközben még markánsabbá, sportosabbá és aerodinamikusabbá vált, ám mindvégig hűen önmagához. Modern arányok jellemezte karosszériája és mérsékelt magassága nyomán 4,25 méteres hosszúságán összpontosul sportossága és ereje. Markáns C-oszlopokkal kiformált, karakteres körvonalai, megnövelt tengelytávja és precíz vonalvezetése újszerű, időtlen eleganciával megfogalmazott dinamizmussal ruházzák fel.

-> Golf
-> Golf GTI
-> Golf R
-> Golf GTE

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés