Egyterű modellek Tágas és sokoldalú

Modern stílus és sokoldalúság, nemes formákba öntve - a Volkswagen egyterűit nem csupán minden üléssorban a legmagasabb fokú kényelem és rugalmas térkoncepció, hanem egyszerűen lélegzetelállító formavilág is jellemzi. Egyedül vagy nagycsaláddal - itt Ön is megtalálhatja álmai praktikus autóját.

A Golf Sportsvan

Karizmatikus sportosság

Még erőteljesebb, még egyénibb - sportos egyterű-sziluettje megnyújtott, harmonikus forma, oldalán nagyméretű ajtókkal és dinamikus vonalvezetéssel. Igényes fénytörési éllel kiformált, sportos vállöve lágyan ível hátrafelé, ahol a kétrészes hátsó lámpatestekben zárul. Hátulján az üveg bőséges használatával nem csupán a Golf Sportsvan elegáns vonalait hangsúlyozták ki, hanem zavartalan kilátást is biztosítottak a tervezők.

-> Bemutatóterem

Touran

Ilyen szépek is lehetnek a mindennapok

Meggyőző agilitás és magas fokú funkcionalitás: a Touran kompakt külső méretei mellett is jól láthatóan bőséges belső teret kínál. E magabiztos kisugárzású, sokoldalú tehetséget nagyméretű üvegfelületek és hátrafelé enyhén ereszkedő tetővonal jellemzi, még határozottabban kiemelve dinamikus karakterét. Időtlen külső formavilága azonban mindenekelőtt egyetlen fő célt szolgál - a lehető legtágasabb belteret kínálni mindannak, ami fontos Önnek a mindennapok során.

-> Bemutatóterem

A Sharan

Mindenre felkészülten

Az első benyomás gyakran meghatározó - jó, hogy a Sharan egyből megmutatja, mi rejtőzik benne: dinamika, térkínálat és stílus. Sokoldalúságát modern és nemes hatású formai nyelvezettel fogalmazza meg, elegáns vonalvezetése, hűtőrácsa krómozott lamellái, motorházfedele dinamikus formái és nagyméretű fényszórói egyaránt egyénisége sportos oldalát emelik ki. A Sharan úgy bizonyít a mindennapokban, hogy megjelenése egy pillanatra sem hétköznapi.

  

-> Bemutatóterem

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés