App-Connect

 

Az opcionális App-Connect¹ segítségével az iPhone™-on vagy más okostelefonon megjelenített tartalmakat és alkalmazásokat utazás közben is kényelmesen használhatja. Ezek a rádió vagy a navigációs rendszer képernyőjén jelennek meg a vezető látómezőjén belül, így kényelmesen kezelhetők az érintőképernyőn keresztül. Hogy a vezető figyelme ne terelődjön el, utazás közben csak az App-Connecttel2 kompatibilis alkalmazások, mint pl. Think Blue. Trainer., Shared Audio, Drive & Track vagy My Guide indíthatók el. A nem közvetlenül az autóhoz köthető alkalmazásokat, mint az internetes rádió vagy a híroldalak, szintén használhatja. A Volkswagen három, lehetőségek széles választékát nyújtó interfészt is kínál az okostelefonok csatlakoztatására: Az Apple MirrorLink™ és CarPlay™, valamint a Google Android Auto™ 1 alkalmazásait.

 

További információk az App-Connect-ről

 

 

1) Az Apple CarPlay és a Google Android Auto alkalmazás magyarországi elérhetőségéről tájékozódhat a szolgáltatók weboldalán.

2) Csak a "Composition Media" rádiós rendszerrel és a "Discover Media" navigációs rendszerrel együtt elérhető. Az App-Connect a MirrorLink™, CarPlay™ és Android Auto technológiát foglalja magában. E technológiák elérhetősége országonként változó. Az App-Connectet már ma is számos mobiltelefon támogatja, és a Volkswagen szorosan együttműködik a nagy okostelefon-gyártókkal, hogy az App-Connect technológiáinak széles körű támogatottságát előmozdítsa. Az új és a piacon már elérhető mobiltelefonok kompatibilitásáról a www.volkswagen.com/car-net oldalon talál friss információkat.

Az App-Connect segítségével - a használt technológiától függően - eltérő alkalmazásokat lehet a mobiltelefonról az autó középkonzolján található képernyőre "tükrözni". Így Ön a navigációs rendszer érintőképernyőjén keresztül hasznos Volkswagen alkalmazásokat kezelhet. Alkalmazástól és technológiától függően hangvezérlésre is van mód.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés