Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Jetta. Hagyományos értékek kortalan formába öntve. Amire mindig is vágyott, most elérheti.

A Jetta motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,0-5,4 l/100 km, CO2-kibocsátása: 103-125 g/km. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. Az üzemanyag-fogyasztási és a CO2-kibocsátási értékek a gépkocsin használt kerekek/gumiabroncsok függvényében változhatnak. A képen látható gépkocsi extra felszereltséget tartalmazhat.

Még sosem nézett ki ennyire újszerűnek a klasszikus dizájn

Lépcsőshátú kialakítás, erős dinamikával.

A Jetta egy klasszikus, lépcsőshátú limuzin, harmonikus arányokkal. Letisztult orr, divatos farkiképzés, nagy kerekek és áramvonalas sziluett teszik egyszerre sportossá és elegánssá. Markáns alsó légbeömlők és a hűtőmaszk krómozott lamellái erősítik ezt a hatást. A hátsó lámpákban kívánságra LED-ek világítanak, amelyek nemcsak látványosak, hanem erős fényűek, takarékosak és hosszú élettartamúak is.

Galéria

Ismerje meg a Jettát különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Jettát különböző nézőpontokból!

Infotainment

Car-Net „Guide & Inform”

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A "Car-Net Guide & Inform" opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

App-Connect

A Volkswagen mint guruló okostelefon.

Az okostelefonok sok esetben könnyebbé teszik mindennapi életünket. Az opcionális App-Connect¹ funkcióval most utazás közben is hasznos kiegészítők lehetnek. Hogy a figyelme ne terelődjön el, a kompatibilis alkalmazásokat az infotainment rendszer érintőképernyőjén keresztül kezelheti.

Navigációs rendszerek

Bárhol jó útitárs.

Az opcionális "Discover Media" navigációs rendszer 16,5 centiméter képátlójú érintőképernyőjével és összesen nyolc hangszórójával tűnik ki. A CD-meghajtó, az SD-kártyanyílás, az AUX-IN- és az USB-csatlakozó éppúgy e sokoldalú rendszer része, mint a Bluetooth mobiltelefon-kapcsolat és a három évig díjmentesen kínált Car-Net "Guide & Inform Basic".

Rádiórendszerek

Nem néma útitárs.

A "Composition Colour" rádió 12,7 centiméter képátlójú, színes érintőképernyőről vezérelhető, emellett SD-kártyát olvas, FM rádióvételt kínál, a külső audio-források számára AUX-IN csatlakozóval is rendelkezik, de CD-lejátszót is tartalmaz. Összesen nyolc hangszórója minden üléshelyen igényes hangzásélményről gondoskodik.

Igényes opció a "Composition Media" berendezés, amelynek színes érintőképernyője már 16,5 centiméter képátlóval készül. A "Composition Colour" funkcióin túl itt többek között egy második SD-kártyanyílás, egy USB-csatlakozó található.

Vezetői segédrendszerek

Holttérfigyelő

Láthatóvá teszi a láthatatlant.

Az opcionális holttérfigyelő segít zavaros közlekedési helyzetekben megőrizni az áttekintést, és helyesen reagálni: láthatóvá teszi a holttereket, tehát az autónk mellett és mögött a visszapillantó tükrökben rosszul látható területet. Sűrű forgalomban megkönnyíti a sávváltást, ezáltal csökkenti a balesetveszélyt. A rendszer radarjelekkel érzékeli a közeledő járműveket, és a külső tükörben felvillanó jellel figyelmeztet. Különösen értékes a támogatása, ha tolatva kell kijönni parkolóhelyről, mert a másodperc töredéke alatt fogja be 40 méteres távolságig az érkező járműveket, így időben el lehet kerülni a bajt.

Fáradtságérzékelés

Fokozott biztonság hosszú úton.

A Jettában a Comfortline felszereltségi szinttől van fáradtságérzékelő, amely a monoton autózás közben fokozhatja a biztonságot. A rendszer 65 km/óra sebesség felett folyamatosan figyeli az autós kormányzási viselkedését, és elemzi alkalmasságát a vezetésre, ha pedig a működési határainak keretein belül változást érzékel, jelzőhanggal és felvillanó szimbólummal javasol pihenőt.

ParkPilot

Parkolás az ultrahang precizitásával.

Gyakran centimétereken múlik a parkolás, ilyenkor nagy segítség az opcionális ParkPilot, amely a lökhárítóba süllyesztett ultrahangos érzékelőkkel tapogatja le az elöl és hátul láthatatlanul maradó területet. Ahogy közeledünk egy akadályhoz, úgy nő a jelzőhang gyakorisága. 30 centiméteren belül már folyamatos hang figyelmeztet. A beépített rádiótól, illetve navigációs rendszertől függően grafikusan is mutatja a felismert akadályokat. Így jelentősen könnyebb manőverezni és a legkisebb parkolóhelyre is beállni a Jettával.

Visszagurulás-gátló

A kaptatók mestere.

Így aztán könnyű meredek emelkedőn elindulni: a széria visszagurulás-gátlóval lazán veheti a legnehezebb útszakaszokat is. A rendszer nem engedi visszagurulni az autót, ezért nem is fulladhat le a motor.

Kényelem

Légkondicionáló berendezés

A jól klimatizált limuzin.

A minden utazás során kellemes utastéri klímáról félautomatikus légkondicionáló berendezés gondoskodik. Tetszés szerint állítható be a hőmérséklet, a levegőelosztás és a légmennyiség. A rendszer meg tudja akadályozni, hogy szennyezett külső levegő jusson az autóba. A légkondicionáló berendezéssel hűteni lehet a kesztyűtartót is; ideális hely az üdítőknek!

A "Climatronic" (széria a Highline és a Sky felszereltségi szinten) kétzónás: a vezető és az utas oldalán külön-külön állítható be a hőmérséklet, hogy mindenki jól érezhesse magát. Ezen kívül levegőminőség-érzékelő figyeli a külső levegő minőségét, és szükség esetén önműködően kapcsol át belső levegőkeringtetésre, miközben a vezető zavartalanul összpontosíthatja figyelmét a forgalomra.

Billenő-/tolótető

Napfény, levegő és szabadság.

A Jetta nagyszerű térérzete még fokozható is! A billenő-/tolótető (széria a Sky felszereltségi szinten) ugyanis több fényt és friss levegőt enged be. Motorosan, fokozatmentesen nyitható, közben egy speciális légterelő megakadályozza a huzatot és csökkenti a szélzúgást. Ám nem kell félni a túl erős napsütéstől sem, egyrészt sötétített az üveg, másrészt, ha csukva van a tető, praktikus árnyékoló véd a zavaró fénytől.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek